Stiri

ASUS oferă în România plăcile de bază cu chipset Z170

Tech Meeting ASUS - Noile placi de baza Z170
Tech Meeting ASUS - Noile placi de baza Z170

Tech Meeting ASUS – Noile placi de baza Z170

ASUS a lansat în România o linie completă de plăci de bază cu chipset Z170, concepute să pună în valoare întregul potențial al celei de a șasea generații de procesoare Intel Core. Seria ROG high-end, seria Pro Gaming mid-range, plăcile ASUS Signature și cele din seria TUF dispun de tehnologii exclusive ce asigură o mai mare stabilitate, ușurință în utilizare și opțiuni complete de upgrade. Noile plăci de bază sunt compatibile cu panoul frontal de alimentare (UPD) USB 3.1 cu o putere de până la 100W.

Sabertooth Z170 Mark 1 aduce un nou design pentru seria TUF, având protecția Thermal Armor cu finisaje inspirate de luptele viitorului, desenate în culorile negru și gri metalic.

TUF ICe, Thermal Radar 2 și TUF Detective 2 oferă un sistem de răcire ce se poate personaliza și o monitorizare ce poate fi controlată prin intermediul aplicației Thermal Radar sau chiar de pe telefonul mobil. Componentele realizate la standarde militare, utilizate pe plăcile de bază TUF, au trecut cele mai dure teste pentru a asigura fiabilitate continuă 24/7.

“Cu peste 500 de milioane de plăci de bază vândute, ASUS este primul producător din lume și ca întotdeauna este dornic să ofere pe piață plăci de bază revoluționare, stabile și ușor de utilizat. Suntem mândri să introducem seria completă de plăci de bază Z170 pentru performanțe extreme și cea mai bună experiență de utilizare”, a spus Jackie Hsu, Vicepreședinte Corporate și Manager General de Vânzări al ASUS Open Platform Business Group.

Tehnologii inovatoare, overclocking prietenos

Tehnologia ASUS Pro Clock are un generator de frecvență dedicat (BCLK) conceput pentru cea de-a șasea generație de procesoare Intel, oferind frecvențe mărite ale ceasului de bază de până la 400MHz și chiar mai mari. Aceasta lucrează în tandem cu ASUS TurboV Processing Unit (TPU) pentru a îmbunătăți controlul tensiunilor și frecvențelor, crescând performanța până la 5.2GHz sau chiar mai mult.

Cea de-a doua generație ASUS T-Topology duce supra-tactarea memoriilor DDR4 la un nou nivel. Un nou șablon de conectivitate reduce volumul comunicațiilor și zgomotul cuplări, asigurând sincronizarea semnalelor de transfer pentru îmbunătățirea stabilității și compatibilității. Există, de asemenea, suport pentru memoriile DDR3/3L, pe anumite plăci selectate, asigurând mai multă flexibilitate.

Tech Meeting ASUS - Noile placi de baza Z170

Tech Meeting ASUS – Noile placi de baza Z170

5-Way Optimization este o altă tehnologie exclusivă ASUS ce optimizează în mod dinamic aspectele esențiale ale sistemului, asigurând performanțe înalte pentru procesor, economisirea energiei, alimentare stabilizată digital, ventilatoare silențioase și setări perfecte pentru rețea și sunet, în funcție de aplicațiile preferate fie că sunt jocuri, multimedia, aplicații de productivitate sau orice altceva.

Cele mai noi funcții includ acum un control dedicat pentru pompa de apă, astfel încât utilizatorii să poată efectua reglajele prin UEFI BIOS sau Windows.

Conectivitate fără precedent: primul panou frontal UPD100W și conectori U.2 pentru platforma Z170

Noile plăci de bază din seria Z170 beneficiază de porturi USB 3.1 Gen 2 Type-A și Type-C pentru a le oferi utilizatorilor viteze de transfer de până la 10Gbit/s. Mai mult, ASUS oferă primul panou frontal UPD 100W cu două porturi USB 3.1 Type-C. Plăcile Maximus VIII Extreme vor fi primele modele Z170 ce vor integra un conector U.2 alături de suportul pentru Thunderbolt 3. Modelele viitoare, precum Z170-Premium și Z170-Pro vor dispune de suport Thunderbolt 3, respectiv Intel USB 3.1. Gama Z170 suportă cele mai noi unități SSD PCI Express și M.2 NVM Express, oferind viteze de transfer de până la 32Gbit/s.

Toate plăcile oferă 5X Protection II sau Gamer’s Guardian, asigurând integrarea celor mai fine componente, proiectarea excepțională a circuitelor și respectarea exactă a standardelor. Plăcile de bază dispun, de asemenea, de LANGuard, protecție la supratensiune, alimentare digitală precisă, protecție la supracurenți și un panou din oțel inoxidabil, produsele fiind durabile și complet protejate.

Prețurile orientative ale plăcilor de bază ASUS cu chipset Intel Z170

  • Z170-DELUXE – 1.499 lei
  • Maximus VIII Hero – 1.069 lei
  • Maximus VIII Gene – 1.029 lei
  • Maximus VIII Ranger – 919 lei
  • Z170 PRO GAMING – 769 lei
  • Z170-A – 729 lei
  • Z170-K – 649 lei
  • Z170M-PLUS – 629 lei
  • Z170-P – 599 lei
  • Z170-P D3 – 539 lei

Galerie Foto plăci de bază ASUS Z170

To Top