Stiri

ASUS Padfone 2 a fost lansat în țara noastră

Lansare ASUS PadFone2 in Romania

ASUS România a lansat cel mai performant smartphone al companie în cadrul unui eveniment desfășurat astăzi, 6 februarie 2013, în centrul vechi din București.

PadFone 2 valorifică din plin potențialul unui telefon inteligent Android cu ecran de 4.7” și specificații de vârf. Smartphone-ul se cuplează cu PadFone 2 Station devenind o tabletă de 10.1”, ușoară și complet echipată. Aplicațiile sunt optimizate perfect pentru a opera atât în modul tabletă, cât și în modul telefon, tranziția între cele două ecrane fiind instantanee. Procesorul Qualcomm Snapdragon quad-core la 1.5GHz și cei 2GB memorie RAM asigură o performanță incredibilă pentru PadFone 2 atât în modul telefon cât și în modul tabletă.

Lansare ASUS PadFone2 in Romania

Lansare ASUS PadFone2 in Romania

Noul ecran Super IPS+ are o diagonală de 4.7” și rezoluție HD 1280×720. Acesta este protejat de sticla Corning® Fit Glass rezistentă la zgârieturi și oferă imagini detalitate, culori precise, unghiuri de vizualizare ultra-largi și luminozitate de 550cd/mp pentru o vizibilitate bună în lumină exterioară. O nouă cameră de 13 megapixeli, de înaltă performanță, captează fără întârziere imagini detaliate. În modul rafală pot fi preluate 100 de cadre la viteza de 6 cadre pe secundă. Camera poate fotografia în timp ce înregistrează clipuri 1080p HD la 30fps sau 720p HD la 60fps. Performanțele fotografierii în lumină slabă au fost de asemenea îmbunătățite prin diafragma f/2.4 și procesorul de imagine dedicat.

În România ASUS Padfone 2 (telefon și tableta dock) costă 3.350 lei pentru varianta cu 32GB și 3.730 lei pentru versiunea cu 64GB spațiu de stocare.

To Top