Stiri

ASUS PadFone

ASUS Padfone, unul dintre cele mai interesante concepte ale acestui început de an, a fost prezentat la Barcelona în cadrul conferinței “Incredibly Mobile Endless Possibilities”.

“A sosit în sfârșit momentul când fiecare ecran din viața voastră poate transcende într-un portal cu acces în timp real în lumea digitală” a declarat domnul Shih în timp ce prezenta ASUS PadFone care se transformă într-o combinație 3-în-1 de telefon, tabletă și notebook atunci când este accesorizat cu PadFone Station și PadFone Station Dock.

ASUS PadFone este un telefon inteligent ce beneficiază de un ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inci, cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core și o cameră ultra-precisă de 8 megapixeli cu procesor de imagine Fuji, toate învelite într-un design rafinat, optimizat pentru sistemul de operare Android 4.0.

Atunci când este plasat în PadFone Station, acesta se transformă într-o tabletă de 10.1 inci cu o capacitate a bateriei de 5 ori mai mare.
PadFone vine, de asemenea, cu opțiunea PadFone Stylus Headset care constă într-un creion electronic Bluetooth ce se transformă într-o cască cu microfon pentru preluarea ușoară a apelurilor.

Asus Padfone

To Top