Stiri

ASUS la Computex 2010

Fără îndoială, cel mai important dispozitiv prezentat în cadrul Computex 2010 este ASUS Eee Tablet, unul dintre cele mai exacte și mai sensibile dispozitive digitale pentru luat noțite. Integrând un ecran sensibil la atingere cu o rezoluție de 2450 dpi și o cameră care poate prelua fotografii la rezoluție înaltă în vederea adnotărilor sau a aplicării unor șabloane predefinite, Eee Tablet oferă studenților și oamenilor de afaceri aflați în mișcare instrumentele de care au nevoie în activitatea zilnică. Eee Tablet poate servi drept un e-book reader excepțional, oferind încărcarea rapidă a paginilor și un ecran asemănător cu hârtia, care permite lecturi îndelungate fără a obosi ochii. Echipamentul dispune de interfață USB și slot MicroSD pentru sincronizarea rapidă cu un calculator.



ASUS Eee Pad este o altă vedetă din rândul produselor expuse la Computex 2010. Modelul este disponibil în două configurații.
Eee Pad EP121, cu ecran de 12 inci, este o tabletă PC care poate fi utilizat ca player multimedia, e-reader, computer compact și dispozitiv pentru conexiunea la internet. Motorizat de un procesor CULV Intel® Core™ 2 Duo căruia i se alătură sistemul de operare Windows® 7 Home Premium, acesta se achită de sarcini multiple fără efort, dând posibilitatea utilizatorilor să-și verifice email-urile, să deruleze video-conferințe și să lucreze cu documente Microsoft Word sau Excel în același timp. Eee Pad EP121 oferă o autonomie de 10 ore și două modalități de introducere a caracterelor: cu ajutorul unei tastaturi virtuale sau prin intermediul uneia care se atașează echipamentului.

Utilizatorii care vor mobilitate pot lua în considerare modelul Eee Pad EP101TC, cu o greutate de numai 675 de grame și o grosime de 12,2 milimetri. EP101TC rulează sistemul de operare Windows Embedded Compact 7 cu un set complet de instrumente bazate pe tehnologia Windows 7, care oferă o experiență antrenantă pentru utilizator, facilitându-i accesul în comunitatea Windows. Modul de lucru cu EP101TC este familiar accesării serviciilor din cloud, utilizatorii putând să-și mute cu ușurință aplicațiile favorite pe desktop-ul principal.

To Top