Stiri

ASUS prezintă la Computex 2013 o mulțime de produse noi

ASUS Transformer Pad Infinity
ASUS Transformer Pad Infinity

Președintele ASUS, Jonney Shih a prezentat la Computex 2013 noile produse dezvoltate de companie: Transformer Book Trio, Transformer Pad Infinity – prima tabletă cu NVIDIA Tegra 4 și ecran IPS cu rezoluție WQXGA 2560×1600 pixeli, MeMO Pad HD 7, Fonepad Note FHD 6, VivoMouse, VivoPC și routerul wireless RT-AC68U.

ASUS a anunțat în cadrul evenimentului “We Transform” de la Computex 2013 o suită de produse incredibile, ce depășesc așteptările clienților în materie de tehnologie. Președintele Jonney Shih a expus modul în care ASUS vede munca de proiectare, dezvăluind dispozitive concepute să simplifice stilul de viață digital.

“Căutăm să perfecționăm echilibrul dintre inginerie și umanitate, fiecare detaliu fin reflectând deopotrivă funcționalitate și emoție”, a declarat Președintele ASUS, Jonney Shih. “Aceasta este filosofia ASUS Design Thinking, în cadrul căreia fiecare idee pornește de la nevoile oamenilor, conducându-ne imaginația spre o mulțime de inovații.”

ASUS Transformer Book Trio este o combinație de notebook, tabletă și desktop PC, oferind flexibilitate în lucru, divertisment digital și suport în socializarea online. Transformer Pad Infinity este prima tabletă din lume cu NVIDIA Tegra 4 și rezoluția de 2560×1600 pixeli. ASUS a mai anunțat noi dispozitive mobile, precum tableta Fonepad Note FHD 6 de 6 inci, cu funcție de apelare 3G și tableta MeMO Pad HD 7 cu ecran de 7”, ideală pentru orice buget. Noutățile cuprind și desktop-ul ultracompact VivoPC, mouse-ul wireless VivoMouse cu touchpad multi-touch încorporat și RT-AC68U, primul router AC1900 din lume.

ASUS Transformer Book Trio

Cu un ecran detașabil de 11.6 inci și sistem de operare dual, Transformer Book Trio transformă ideea de flexibilitate mobilă, comutând între un notebook cu Windows 8, o tabletă cu Android și un PC cu Windows 8. Transformer Book Trio comută cu ușurință între sistemele de operare și oferă utilizatorilor acces la 700.000 de aplicații din Google Play Store și la peste 50.000 de aplicații din Windows Store. În ciuda sistemelor de operare diferite, Transformer Book Trio a fost conceput să facă o tranziție fluidă între modurile de utilizare, permițând utilizatorului să-și sincronizeze datele sau să continue să navigheze pe web chiar atunci când trece din modul notebook în modul tabletă. Stația de andocare PC Station integrează cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7, tastatura și hard disk-ul de 750GB, iar atunci când ecranul tabletei este detașat, acesta poate fi conectat la un monitor pentru a deveni un desktop PC. PC Station servește, de asemenea, ca bază pentru reîncărcarea tabletei și extinderea autonomiei. Tableta dispune de un procesor Intel Atom la 2.0 GHz, 64GB spațiu de stocare și un ecran IPS cu aspect 16:9 și rezoluție Full HD 1920 x 1080.

ASUS Transformer Book Trio

ASUS Transformer Book Trio

Noul ASUS Transformer Pad Infinity

Noul Transformer Pad Infinity este primul model din gama de produse inovative ASUS, cu dublă utilizare, care integrează un procesor NVIDIA Tegra 4 la 1.9GHz, cu patru nuclee ARM Cortex-A15 și 72 de nuclee grafice GeForce. Ecranul LED de 10.1 inci are o rezoluție 2560×1600 pixeli și tehnologie IPS pentru un unghi de vizualizare de 178 de grade. Suprafața sa preia comenzi multi-touch în 10 puncte pentru fluiditate în operarea tabletei. Sunetul ASUS SonicMaster îmbunătățește experiența de lucru și divertismentul mobil. Tastatura dock a fost regândită și beneficiază acum de un touchpad multi-touch, porturi USB 3.0 și un cititor SDXC. Stația de andocare contribuie la o autonomie mai mare a tabletei, atunci când se conectează.

ASUS Transformer Pad Infinity

ASUS Transformer Pad Infinity

ASUS MeMO Pad HD 7

ASUS MeMO Pad HD 7 este o tabletă de 7 inci cu un raport preț-performanță incredibil, având un preț aproximativ de 699 lei (modelul cu 16GB memorie). MeMO Pad HD 7 cântărește doar 302 grame și are un procesor quad-core alăturat unui ecran IPS 1280 x 800, sensibil la atingere în 10 puncte, cu un unghi de vizualizare de 170 de grade. MeMO Pad HD 7 dispune și de tehnologia audio ASUS SonicMaster, o cameră frontală de 1.2 megapixeli și o cameră opțională de 5 megapixeli. Tableta este disponibilă în culorile: albastru închis, alb, roz și verde.

ASUS Fonepad Note FHD 6

Parțial smartphone 3G, parțial tabletă, ASUS Fonepad Note FHD 6 integrează un procesor Intel Atom Z2560 dual-core la 1.6GHz și un ecran Full HD Super IPS+ cu rezoluția de 1920×1080 pixeli. Cu o luminozitate de 450 nits, ASUS Fonepad Note FHD 6 poate fi utilizat afară în lumina soarelui, în timp ce difuzoarele frontale cu tehnologie ASUS SonicMaster redau un sunet de înaltă fidelitate. ASUS Fonepad Note FHD 6 include un stylus pentru scrierea rapidă și precisă a textelor.

ASUS Fonepad Note FHD 6

ASUS Fonepad Note FHD 6

ASUS VivoPC

ASUS VivoPC este un centru media wireless ce furnizează sunet HD Wi-Fi și flux video printr-o conexiune rapidă 802.11ac. Design-ul compact se evidențiază prin finisajul metalic lucios. Echipamentul folosește tehnologia audio ASUS SonicMaster și are două porturi USB 3.0. ASUS VivoPC include conexiune SATA 6GB/s și permite viitoare upgrade-uri.

ASUS VivoPC

ASUS VivoPC

ASUS VivoMouse

ASUS VivoMouse este o combinație de touchpad, mouse și telecomandă PC, gândită să aducă experiența Windows 8 pe calculatoarele fără ecran tactil. VivoMouse are propriul touchpad ce recunoaște chiar și gesturile tactile din Windows 8 și poate fi utilizat ca o telecomandă wireless pentru calculatoarele de acasă.

ASUS VivoMouse

ASUS VivoMouse

ASUS RT-AC68U Router Wireless

ASUS RT-AC68U este primul router din lume dual-band 802.11ac cu viteze de transfer AC1900 de 1900Mbit/s. RT-AC68U include tehnologia ASUS AiRadar ce mărește puterea wireless și crește acoperirea cu 150%, comparativ cu alte routere. RT-AC68U dispune de modul Router-to-Router Sync care facilitează partajarea rapidă a fișierelor. O simplă comandă permite sincronizarea automată a fotografiilor, filmelor și altor fișiere de pe memoria USB atașată, în spațiul de stocare atașat unui alt router ASUS compatibil, fără a mai fie necesară intermedierea prin PC.

ASUS RT-AC68U Router Wireless

ASUS RT-AC68U Router Wireless

ASUS a mai anunțat la Computex produsele Zenbook Infinity Ultrabook, tableta MeMO Pad FHD 10, desktop-ul G10 cu UPS încorporat și monitorul PA279Q ProArt WQHD pre-calibrat profesional. Expoziția Computex 2013 se va încheia pe 8 iunie, ASUS participând în standul M0810 din hala Nangang Exhibition Hall 4F de la Taipei World Trade Center.

To Top