Stiri

ASUS prezintă laptopurile ExpertBook B9 OLED pentru manageri și ASUS BR1102 pentru elevi

ExpertBook B9 OLED (B9403CVA): Laptop de afaceri premium ultra-ușor pentru managerii aflați în mișcare
(CREDIT: ASUS)

Cu prilejul CES 2023, ASUS a prezentat două soluții noi pentru afaceri și educație – ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) pentru managerii executivi de elită și seria ASUS BR1102 (BR1102C și BR1102F) creată pentru sectorul educațional – care oferă performanțe, utilizări polivalente și flexibilitate la un nivel incredibil. Produse în mod sustenabil, acestea facilitează productivitatea non-stop și învățarea hibridă, susținând viitorul în afaceri și educație.

ExpertBook B9 OLED le oferă directorilor executivi un design ultra-ușor premium, fără a face compromisuri în privința performanței, durabilității sau securității. Modelul robust și fiabil ASUS BR1102 se mândrește cu o durabilitate de nivel militar, cu un ecran dinamic certificat TÜV, tratat anti-reflexii și având unghiuri largi de vizibilitate, precum și cu un design compact și modular care le permite tinerilor cursanți din învățământul primar și gimnazial să studieze, să facă streaming și să se joace. ASUS continuă să inoveze pentru un viitor sustenabil, soluțiile prezentate parcurgând noi metode de proiectare și producție care reduc impactul asupra mediului și amprenta de carbon.

ExpertBook B9 OLED (B9403CVA): Laptop de afaceri premium ultra-ușor pentru managerii aflați în mișcare

În contextul frecventelor călătorii și schimbări ale locului de desfășurare a activității ExpertBook B9 OLED este soluția premium, ușoară și cu tehnologie de ultimă generație dedicată managerilor aflați în mișcare. Dispozitivul oferă calitate și design premium, rămânând în același timp unul dintre cele mai ușoare laptopuri de afaceri de 14 inchi din lume, fiind mai ușor chiar și decât multe laptopuri de 13 inchi de pe piață. Fiind fabricat dintr-un aliaj de magneziu și litiu, cel mai ușor aliaj metalic disponibil, laptopul ultra-ușor și durabil vine cu îmbunătățiri cheie care îl fac companionul perfect pentru elita oamenilor de afaceri.

Deși este foarte ușor, ExpertBook B9 OLED oferă facilitățile de performanță, securitate și durabilitate de top vizate de managerii executivi. Fie că-l vor folosi la revizuirea rapoartelor sau pentru crearea de infografice pentru planuri de afaceri, ExpertBook B9 OLED se va dovedi cel mai bun laptop business. Dotat cu cel mai recent procesor Intel® Core™ vPro® din generația a 13-a și cu până la 64 GB de memorie RAM, plus un sistem de răcire inteligentă ce-i poate spori performanța cu 36%, ExpertBook B9 OLED oferă viteze de calcul rapide și un răspuns prompt, cu facilități de management de nivel enterprise. Sistemul de operare Windows 11 Pro și mai multe niveluri de securitate, inclusiv cipul opțional TPM 2.0, mențin datele în siguranță și protejează confidențialitatea.

Camera web îmbunătățită, difuzorul și matricea de microfoane permit conferințe video de înaltă calitate, iar ecranul OLED cu fomat 16:10 și raport ecran/corp de 90% oferă culori vii, emisii reduse de lumină albastră și o experiență vizuală captivantă. Testat pentru durabilitate conform standardelor US MIL-STD-810H și a celor interne ASUS, ExpertBook B9 OLED le oferă managerilor avantajul principal atunci când vine vorba de lucrul mobil. De asemenea, portabilul îmbunătățește experiența de utilizare prin diverse facilități suplimentare, inclusiv printr-un touchpad cu 26,8% mai spațios decât versiunea anterioară, îmbunătățind atât navigarea, cât și posibilitățile de control.

La fel ca toate soluțiile ASUS anunțate la CES 2023, și ExpertBook B9 OLED a fost proiectat urmărindu-se în primul rând sustenabilitatea. Procesul de fabricație nu numai că generează o rezistență sporită, dar reduce, de asemenea, deșeurile de materiale cu 29% și cu până la 75%1 timpul de producție, pentru a maximiza eficiența energetică și a reduce și mai mult impactul asupra mediului înconjurător. Datorită inclusiv eforturilor depuse pentru utilizarea materialelor ecologice și pentru obținerea unei eficiențe energetice sporite, se așteaptă ca dispozitivul să fie verificat EPEAT Gold și să depășească standardele ENERGY STAR®.

1 Rezultatele pot varia în funcție de model și de procesele de producție.

Seria ASUS BR1102 (BR1102C și BR1102F): Laptopuri fiabile pentru educație

Pentru a fi productivi și a performa în învățarea hibridă elevii se bazează pe laptopuri durabile, dar flexible. În timpul deplasărilor între casă, școală și activitățile extrașcolare, ASUS BR1102, disponibil atât în forma tradițională cu clapetă, cât și în cea convertibilă cu ecran rabatabil la 360°, este un companion de încredere pentru elevii moderni din ciclurile primar și gimnazial. Designul său robust și compact de 11,6 inchi se potrivește cu orice rucsac, putând să reziste la căderi, lovituri și uzura zilnică. Trecând testele de durabilitate de grad militar, BR1102 dispune de o tastatură rezistentă împotriva vărsărilor accidentale, de un exterior rezistent la deteriorare și zgârieturi, de componente ranforsate, o bară de protecție din cauciuc de jur împrejur și de o prindere ușoară.

Construit pentru a încuraja elevii să învețe de oriunde s-ar afla, caracteristicile educaționale ale modelului BR1102 fac învățarea la distanță ușoară și distractivă. Elevii vor fi pregătiți pentru succes în fiecare zi de școală, grație următoarelor dotări tehnice: procesor Intel Core din generația a 12-a, sistem de operare Windows 11 Education, baterie cu autonomie de până la 10 ore, conectivitate de mare viteză, camera web cu tehnologie pentru reducerea zgomotului de imagine și paravan pentru intimitate, și o cameră cu senzor de 13 MP pe spatele ecranului.

De asemenea, BR1102 este construit să reziste, cu un design sustenabil și mentenanță redusă, reducând la minimum nevoia de depanare și administrare pentru echipele IT, maximizând beneficiile pentru mediu. Șuruburile uniforme înseamnă mai puține piese pierdute, iar designul modular îl face flexibil în diverse medii de învățare. Stocarea duală expandabilă, ecranul certificat TÜV și durata lungă de viață a bateriei asigură faptul că elevii vor rămâne conectați și la curent cu lecțiile lor pe tot parcursul zilei. Și, ca un beneficiu suplimentar, tastatura tratată cu ASUS Antimicrobial Guard este verificată conform standardului ISO privind inhibarea dezvoltării bacteriilor cu peste 99% pe o perioadă de 24 de ore, ajutând la menținerea suprafețelor laptopurilor curate și igienice.

Președintele ASUS Computer International, Benjamin Yeh, a declarat:

ASUS se angajează să impulsioneze progresul către un viitor mai sustenabil și să devină o organizație cu emisii nete de carbon zero, valorificând leadershipul tehnologic, rigoarea bazată pe date și filosofia axată pe om. Cu noile ExpertBook B9 OLED și BR1102, atât directorii de afaceri, cât și elevii beneficiază de o utilizare eficientă a energiei care le reduce amprenta de carbon. Dincolo de design, ASUS creează aceste produse în mod sustenabil, cu practici de aprovizionare, producție și de selecție a materialelor care ne apropie și mai mult de obiectivele noastre de sustenabilitate pentru 2023, mergând mai departe.

To Top