Stiri

ASUS prezintă noi laptopuri și PC-uri AiO impresionante la CES 2018

ASUS prezintă în cadrul showroom-ului său de la CES 2018 patru produse interesante ce urmează să fie lansate – ZenBook 13 (UX331UAL), Vivo AiO V272, Vivo AiO V222 și laptopul X507 – modele din gama 2018 de laptopuri și PC-uri all-in-one echipate cu Windows 10. Vizitatorii de la CES 2018 sunt așteptați și la sala expozițională ASUS deschisă la Wynn Las Vegas în perioada 9-12 ianuarie 2018 – pentru a experimenta inovațiile companiei.

ZenBook 13 (UX331UAL)

Revoluționarul ZenBook 13 este un laptop echipat cu Windows 10, ultra-subțire, ultra-ușor și ultra-puternic. Oferă un grad ridicat de mobilitate având o greutate de doar 985 de grame, carcasă metalică și autonomie de până la 15 ore. În ciuda formei compacte, ZenBook 13 nu face compromisuri în ceea ce privește performanța: procesorul Intel Core din generația a 8-a, memoria RAM de 16GB și SSD-ul ultra-rapid de 1TB pot îndeplini cu rapiditate sarcinile de zi cu zi, în timp ce sistemul audio Harman Kardon redă un sunet captivant.

Sistemul de operare Windows 10 preinstalat furnizează o experiență familiară și sigură, incluzând funcții precum Windows Hello, Modern Standby și asistentul digital Cortana de la Microsoft pentru activități de lucru mai productive și mai eficiente. Grație designului elegant și sofisticat, ZenBook 13 le permite utilizatorilor să redescopere libertatea.

ASUS X507

Oferind portabilitate și performanțe fără compromis pentru activitățile de zi cu zi, laptopul ASUS X507, cu o greutate de 1,68 Kg, este pus în mișcare de cea de a 7-a generație de procesoare Intel Core i7. Grafica NVIDIA GeForce MX110 se alătură designului convenabil cu stocare duală. Având ecran NanoEdge FullHD cu ramă foarte subțire pentru efecte vizuale de neegalat și Windows 10 preinstalat împreună cu asistentul Cortana, ASUS X507 este laptopul ideal pentru lucru și divertisment.

Vivo AiO V272

Vivo AiO V272 dispune de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce MX150 pentru performanțe fără compromis. Ecranul sensibil la atingere, cu diagonala de 27″, redă 100% spectrul de culoare sRGB și are unghiuri largi de vizualizare de 178˚, oferind efecte vizuale mai apropiate de realitate. Sistemul audio ASUS SonicMaster cu difuzoare bass-reflex completează experiența de utilizare.

Aplicația ASUS ZenAnywhere le furnizează utilizatorilor posibilitatea a accesa sistemul remote, transformând Vivo AiO V272 într-un centru cloud personal. Sistemul de operare Windows 10, preinstalat, oferă o experiență de lucru sigură și familiară, incluzând funcțiile de recunoaștere vocală pentru mai multă productivitate și eficiență.

Vivo AiO V222

Vivo AiO V222 beneficiază de un ecran FullHD de 22 de inci, fără ramă, cu un raport ecran/corp de 87%, pentru efecte vizuale uimitoare de la o margine la alta. Combinat cu sistemul audio avansat ASUS SonicMaster cu bass-reflex și tehnologiile exclusive ASUS Splendid și Tru2Life Video, Vivo AiO V222 oferă efecte vizuale remarcabile, și un sunet de cristal.

Aplicația ASUS ZenAnywhere le oferă utilizatorilor acces de la distanță fără efort și transformă modelul Vivo AiO V222 într-un centru personal de stocare în cloud. Sistemul de operare Windows 10 preinstalat oferă un mediu de lucru sigur și o experiență de lucru familiară incluzând posibilitățile de recunoaștere vocală ale asistentului Cortana pentru activități mai eficiente și mai productive.

To Top