Stiri

ASUS prezintă noile laptopuri ZenBook la City Park Mall din Constanța, organizând și noi turnee de gaming

ASUS ZenBook 14 UX433
ASUS ZenBook 14 UX433

În perioada 1-10 martie 2019, ASUS organizează în cadrul centrului comercial City Park Mall din Constanța un eveniment ce îmbină lifestyle-ul și gamingul. Publicul va putea aprecia noile laptopuri ultra-compacte ZenBook 13 și 14, iar două notebook-uri noi vor putea fi câștigate de vizitatori. Mai mult, în zilele de 1 și 8 martie, doamnele și domnișoarele vor putea primi cadouri din partea ASUS. Gamingul va da o altă dimensiune evenimentului, toți pasionații de jocuri putând participa la sesiuni free-to-play și competiții de FIFA 19, Counter-Strike: Global Offensive și Fortnite.

Vizitatorii standului ASUS amenajat la nivelul -1, în piațeta liftului panoramic din City Park Mall vor putea participa la tombole cu premii motivante. Două laptopuri lansate recent – ZenBook 14 UX433 – vor fi oferite în cadrul tombolelor. Un model albastru și altul argintiu își așteaptă viitorii utilizatori. Fiecare participant va putea opta pentru culoarea laptopului pe care vrea să îl câștige.

În zilele de 1 și 8 martie (în intervalul orar 16 – 21) vor fi organizate activități speciale adresate tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor vizita standul. Ele vor putea primi cadouri speciale din partea ASUS.

Noul ZenBook 14
ZenBook 14 deschide o nouă eră în domeniul laptopurilor ultra-compacte și ultra-ușoare, având cea mai mică amprentă din clasa sa, o caracteristică posibilă grație noului ecran NanoEdge, cu ramă aproape invizibilă. Laptopul cântărește numai 1,09 Kg și are o grosime de 15,9 mm.

Cu o autonomie impresionantă de până la 14 ore, ZenBook 14 a fost gândit pentru un stil de viață dinamic, oferind libertatea de a lucra întreaga zi fără o reîncărcare. Nu face compromisuri nici în privința performanței, având la bază cele mai noi procesoare Intel Core i7 din generația a opta și o gamă largă de opțiuni grafice, inclusiv grafica NVIDIA GeForce MX150. Mai multe detalii sunt disponibile pe:
https://zenbook.ro/ux433/.

ASUS ZenBook 14 UX433

ASUS ZenBook 14 UX433

ROG readuce evenimentele de gaming la Constanța
Din perspectiva sporturilor electronice, evenimentul anunță o agendă încărcată, pe placul tuturor gamerilor din Constanța. Vor fi organizate sesiuni free-to-play și competiții în FIFA 19, Counter-Strike: Global Offensive și Fortnite, dotate cu premii pentru cei mai buni jucători.

Mai multe detalii despre program și înscrieri se găsesc în cadrul evenimentului de pe pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/events/2175278126108636/

Printre noile laptopuri de gaming ce vor fi expuse în City Park Mall Constanța se numără modele titrate, precum: ROG Zephyrus S (GX701) și ROG GL504. Vizitatorii le vor putea testa pe toate acestea la standuri, alături de telefonul de gaming ROG Phone.

ASUS ROG Zephyrus S GX701, cel mai compact laptop de gaming
ROG Zephyrus S GX701 este o adevărată demonstrație tehnologică având la bază cele mai puternice procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a și până la 24GB de memorie RAM. Panoul de nivel IPS are frecvența de 144Hz, fiind unul dintre cele mai rapide de pe piață. Cu Zephyrus S GX701 niciun cadru nu scapă unui ochi ager, adversarii fiind tot timpul în bătaia armei.

ASUS ROG Zephyrus S GX701

ASUS ROG Zephyrus S GX701

ROG GL504, caracteristici bine țintite
Modelul ROG GL504 beneficiază de o tastatură echipată cu tehnologia HyperStrike Pro ce oferă control total asupra comenzilor. Sistemul de iluminare RGB pe patru zone, grupurile de taste evidențiate și tastele cu o curbură de 0,25mm oferă mai multă siguranță și mai mult confort în utilizare. Tehnologia exclusivă ROG Overstroke permite identificarea mai rapidă a tastelor activate și o cursă de apăsare extinsă, pentru utilizare rapidă, precisă și fără efort.

ASUS ROG Strix GL504 SCAR II

ASUS ROG Strix GL504 SCAR II

To Top