Stiri

ASUS se clasează printre cele mai bune companii din lume în 2023, potrivit TIME


(CREDIT: ASUS)

ASUS a fost inclusă în lista TIME a „Celor mai bune companii din lume” în 2023.  Plasându-se în primele 300 de companii dintr-un total de 5.000 evaluate pe plan global, ASUS se remarcă prin performanțe excepționale în trei domenii cheie: satisfacția angajaților, creșterea veniturilor și sustenabilitate. Totodată, ASUS este una dintre cele patru companii taiwaneze de pe lista de anul acesta, care a fost realizată de TIME în parteneriat cu Statista.

În declarația sa, S.Y. Hsu, co-CEO al ASUS, a subliniat:

„Suntem recunoscători revistei TIME pentru această onoare. Această recunoaștere reflectă eforturile constante de a oferi soluții tehnologice de vârf și de a ne transforma într-o organizație agilă și sinergică în era digitală.”

ASUS a acordat o atenție specială sustenabilității și reducerii impactului asupra mediului. Compania și-a asumat angajamentul de a dezvolta un lanț de aprovizionare ecologic integrat și de a atinge obiectivul Net Zero până în 2050, pentru un viitor mai curat și mai verde.

Această recunoaștere de la TIME completează alte premii notabile primite de ASUS în 2023, inclusiv numirea sa printre „Cele mai admirate companii din lume” de către Fortune și recunoașterea ca „Cel mai bun brand global din Taiwan în 2022” de către Interbrand.

Lista TIME a „Celor mai bune companii din lume” este rezultatul cercetărilor extinse de piață și a analizelor detaliate. Aceasta își propune să identifice cele mai remarcabile companii din lume, din diverse industrii, utilizând peste 15 criterii diferite, inclusiv satisfacția angajaților, creșterea veniturilor și sustenabilitatea. Doar 750 de companii din întreaga lume au onoarea de a face parte din această listă de elită.

To Top