Stiri

ASUS Republic of Gamers a împlinit 10 ani

ASUS Republic of Gamers (ROG) aniversează 10 ani de inovație și dezvoltare de produse special concepute pentru sportul electronic, fiind cel mai popular brand de hardware de gaming din România. Portofoliul extins Republic of Gamers reunește produse de înaltă calitate, precum: notebook-uri, sisteme desktop, periferice de gaming (mauși, tastaturi, căști audio), plăci de bază, plăci video,monitoare și accesorii.

Laptopurile ASUS Republic of Gamers sunt cele mai căutate portabile de gaming din România. „Aproximativ 80% din laptopurile dotate cu plăci video Nvidia GTX, comercializate în România, poartă emblema ASUS”, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.

Totodată, compania este lider pe piața locală de plăci de bază și pe cea de plăci video cu unități de procesare grafică GTX.

„Republic of Gamers este cel mai variat portofoliu de produse destinate gamingului, în România fiind comercializate peste 100.000 de unități din toate categoriile”, a adăugat Ciprian Donciu.

Aniversarea celor 10 ani de Republic of Gamers a fost serbată pe 26 aprilie, în cadrul unui eveniment din București, cu prilejul căruia au fost etalate cele mai noi produse ASUS ROG: GX700, primul notebook din lume răcit cu lichid, desktopul futurist ROG GT51 și modelul compact ROG G20CB, laptopurile ROG G752, monitorul curbat ROG Swift PG348Q, mausul ROG Spatha, tastatura mecanică ROG Horus GK2000 și altele. Din program nu a lipsit competiția de gaming, invitații concurând pe sistemele compacte ROG G20.

ASUS Republic of Gamers a împlinit 10 ani

ASUS Republic of Gamers a împlinit 10 ani

Desktopul ASUS ROG GT51, prezentat în premieră în România

Aflat la prima apariție publică în România, ASUS ROG GT51 ascunde sub capotă o întreagă instalație de forță, formată din procesorul Intel Core i7 din generația a șasea și până la 64GB de memorie RAM DDR4.

Grație sistemului performant de răcire, GT51 poate urca frecvența de lucru până la valoare de 4.6GHz, fără a fi necesară repornirea acestuia. Două plăci video NVIDIA Titan X, montate într-o configurație SLI, asigură rularea celor mai pretențioase jocuri la rezoluția 4K/Ultra HD. ASUS a mers chiar mai departe montând două unității SSD NVMe PCIe de 512GB în configurație RAID 0 pentru viteze de transfer de până la 3.2Gbps.

ASUS ROG GT51

ASUS ROG GT51

Laptopul de gaming cu sistem de răcire cu lichid ASUS ROG GX700

ASUS ROG GX700, primul notebook din lume ce a beneficiat de o răcire cu lichid, reușește să ofere performanțe similare celor mai tari sisteme desktop de gaming. GX700 se conectează la stația de andocare ROG Hydro Overclocking System prin intermediul unui sistem patentat de conectori, ce permit trecerea lichidului între cele două elemente separate. GX700 este motorizat de cea de-a șasea generație de procesoare Intel mobile K-SKU (‘Skylake’) și de grafica NVIDIA GeForce GTX 980. Notebook-ul oferă grafică reală 4K în cele mai pretențioase jocuri ale momentului.

Cea mai nouă serie de laptopuri de gaming ROG G752

ASUS ROG G752 face o demonstrație de forță și eficiență termică excepțională, rulând cele mai solicitante jocuri cu un minimum de zgomot. Secretul modelului G752 constă în heat-pipe-urile și radiatoarele de cupru răcite de două ventilatoare cu debit variabil ce suflă aerul fierbinte prin grilele din spate. ROG G752 oferă funcții speciale pentru accesul la Steam și permite înregistrarea jocurilor printr-un singur click. Tehnologiile ASUS SonicMaster și ROG AudioWizard optimizează sunetul în orice tip de joc.

ASUS Republic of Gamers a împlinit 10 ani

ASUS Republic of Gamers a împlinit 10 ani

ASUS – numărul 1 pe piața globală de monitoare de gaming

ASUS este numărul 1 pe piața globală de monitoare de gaming. Cel mai nou model, ROG Swift PG348Q a fost lansat în România laolaltă cu punerea în vânzare pe plan global. Laureat CES Innovation 2016, acesta are un ecran curbat, Ultra-Wide, cu diagonala de 34 de inci și rezoluție QHD (3440 x 1440). ASUS a lansat și primul monitor din lume cu o rată de reîmprospătare de 165Hz – ROG Swift PG279Q. Ambele monitoare menționate încorporează tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru cursivitate în rularea jocurilor.

ASUS Republic of Gamers a împlinit 10 ani

ASUS Republic of Gamers a împlinit 10 ani

Comunitatea Republic of Gamers în România

De-a lungul timpului, Republic of Gamers a fost prezent la cele mai mari competiții de gaming desfășurate în România, începând de la prima ediție DreamHack București la DreamHack Cluj-Napoca 2015, precum și în evenimentele Play it Cool! organizate în ultimii doi ani.

„Republic of Gamers are foarte mulți fani în România, iar pentru comunitate am organizat deja trei maratoane de gaming Play it Cool! la București, Constanța și Iași. De fiecare dată, publicul interesat a putut vedea și testa cele mai noi produse ROG”, a declarat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS Romania.

Utilizatorii pot interecționa și pe pagina oficială de Facebook ASUS Republic of Gamers Romania, care a atras peste 25.000 de fani în șase luni.

„ASUS Republic of Gamers își va respecta în continuare promisiunile făcute gamerilor din întreaga lume, dezvoltând noi produse hardware pe baza sugestiilor primite de la aceștia”,a adăugat Liviu Marica.

Galerie Foto ASUS ROG a împlinit 10 ani

To Top