Stiri

ASUS Republic of Gamers a lansat căștile Strix Fusion 500

ASUS ROG Strix Fusion 500
ASUS ROG Strix Fusion 500

ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat Strix Fusion 500, ce le va oferi utilizatorilor funcții și performanțe audio de top, pentru a duce senzațiile din jocuri la un cu totul alt nivel. ROG Strix Fusion 500 este primul set de căști ce dispune de lumini RGB ce pot fi sincronizate cu alte căști, lăsând echipele să-și afișeze spiritul și stilul unic în cadrul reuniunilor și turneelor de gaming.

Casca dispune de un convertor DAC (digital-to-analog converter) ESS și de un amplificator integrat, alături de difuzoarele ASUS Essence de 50mm cu incinte etanșe, generând un sunet de înaltă fidelitate, cu un bass profund și energic. Pentru o experiență și mai captivantă, ROG Strix Fusion 500 integrează un sunet virtual surround 7.1 dezvoltat în colaborare cu Bongiovi Acoustics și optimizat pentru jocurile de tip FPS (first-person shooter), cum ar fi PUBG și Overwatch, pentru o mai bună înțelegere a mediului de joc. Ajustările sunetului și ale altor setări audio se pot face prin intermediul controlului tactil, intuitiv.

Sincronizarea luminilor între căști

ROG Strix Fusion 500 integrează iluminatul Aura RGB, ce le permite jucătorilor să aleagă dintre cele 16,8 milioane de combinații de culori și trei efecte luminoase prestabilite – static, pulsativ și culori ciclice – utilizând aplicația intuitivă Aura Headset, creând în acest fel un mediu propriu. Atunci când este utilizat software-ul Aura PC, utilizatorii pot alege efecte luminoase suplimentare ce strălucesc și se schimbă odată cu ritmul muzicii rulate. Sincronizarea exclusivă a luminilor RGB, de la cască la cască, facilitează uniformizarea efectelor luminoase ale echipei, pentru a străluci la unison în competiții prin propriile culori și prin propriul stil.

ASUS ROG Strix Fusion 500

ASUS ROG Strix Fusion 500

Cu ajutorul aplicației Aura Headset, utilizatorii pot selecta și ajusta luminile căștilor și le pot sincroniza cu cele ale membrilor echipei printr-o singură atingere. ROG Strix Fusion 500 beneficiază de tehnologie Aura Sync prin intermediul căreia se face sincronizarea cu alte dispozitive ROG, pentru a crea efecte luminoase umitoare.

Calitate audio de ultimă oră

Căștile ROG Strix Fusion 500 sunt concepute să ofere în jocuri cel mai captivant și realist sunet. Dispunând de un DAC (digital-to-analog converter) ESS 9018 ce are o fidelitate înaltă, procesare audio 24-bit/96kHz, un amplificator ESS Sabre 9601K, difuzoare premium ASUS Essence de 50mm și o incintă acustică etanșă, ROG Strix Fusion 500 redă sunete detaliate, ca în realitate, cu o dinamică puternică și un bass profund. ROG Strix Fusion 500 aduce atmosfera din jocuri la un cu totul alt nivel odată cu sunetul virtual surround 7.1, posibil datorită unui algoritm personalizat, dezvoltat împreună cu Bongiovi Acoustics. Față de cele mai multe căști de gaming ce utilizează același standard de sunet virtual surround, în ciuda faptului că au proprietăți acustice diferite, ROG Strix Fusion 500 generează un sunet virtual surround personalizat, pentru divertisment și jocuri mai apropiate de realitate. Sunetul este reglat pentru jocuri de tip first-person precum PUBG și Overwatch, oferindu-le jucătorilor o experiență audio optimizată și o mai bună conștientizare a mediului de joc. Pașii și alte sunete din jocuri devin mai ușor de recunoscut și capătă direcție, fiind mai ușor pentru gameri să identifice poziția inamicului și să-și crească competivitatea.

ASUS ROG Strix Fusion 500

ASUS ROG Strix Fusion 500

Control convenabil și confort fără compromisuri

Casca stângă a setului ROG Strix Fusion 500 integrează un panou tactil cu dimensiuni generoase ce oferă acces instant la volum și la alte instrumente de control audio, permițându-le jucătorilor să efectueze cu ușurință ajustări, fără să iasă din joc. ROG Strix Fusion 500 dispune de pernuțele ROG Hybrid care combină pielea proteică, plăcută la atingere, cu rol izolator și un material ce “respiră”, oferind un maximum de confort, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea sunetului. Un microfon unidirecțional, ce utilizează un algoritm optimizat de procesare a sunetului, oferă comunicați în joc cu un nivel de claritate pe care microfoanele analogice tradiționale nu îl pot atinge. Brațul microfonului este flexibil astfel încât poate fi ajustat într-o poziție ideală. Atunci când nu este necesar, acesta poate fi poziționat într-un compartiment de stocare și va fi oprit automat.

Disponibilitate

Căștile ROG Strix Fusion 500 vor fi disponibile în România la începutul lunii aprilie 2018 și vor costa aproximativ 850 lei (TVA inclusiv).

To Top