Stiri

ASUS Republic of Gamers a lansat noi periferice pentru cea mai bună experiență de gaming mobil

Periferice de gaming ROG
Periferice de gaming ROG

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat noi periferice de gaming pentru cele mai bune experiențe de gaming mobil: tastatura de gaming ROG Falchion, căștile de gaming ROG Cetra RGB și ecranul de gaming ROG Strix XG16 gaming display. Tastatura de gaming wireless ROG Falchion oferă un aranjament care economisește spațiul, având dimensiunea de 65% față de o tastatură standard, un panou tactil prietenos și interactiv cu multiple funcții și iluminare wireless Aura Sync. Căștile de gaming ROG Cetra RGB sunt dotate cu o tehnologie de anulare activă a zgomotelor (ANC) și cu iluminare RGB ce se poate personaliza. ROG Strix XG16 este un ecran de gaming portabil de 15,6 inchi, cu baterie încorporată, care oferă rate de reîmprospătare de până la 144 Hz, rezoluție 1080p și un design prietenos al suportului. Aceste periferice de gaming oferă controalele portabile de înalt calibru, sunetul și grafica necesare pentru a duce gaming-ul mobil la următorul nivel.

Tastatura de gaming wireless ROG Falchion

ROG Falchion este o tastatură wireless mecanică cu un design inovator, care are o dimensiune de 65% față de cea a unei tastaturi standard. Oferă o copertă versatilă și un panou tactil interactiv care poate ajusta volumul, reda sau opri muzica și poate face zoom pe ecran. Panoul tactil poate fi, de asemenea, programat să fie utilizat drept cheie macro iar LED-urile RGB din interiorul panoului tactil să indice starea bateriei în timp real. Oferă gamerilor conectivitate ultra-rapidă de 1 ms în banda de 2,4 GHz și până la 400 de ore de autonomie a bateriei. Cu un design de ultimă generație și funcții prietenoase, ROG Falchion le oferă jucătorilor control și performanțe de nivelul următor.

Căști de gaming ROG Cetra RGB

Căștile de gaming ROG Cetra RGB suportă multiple platforme prin intermediul unei conexiuni USB-C®, inclusiv telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch™. Tehnologia de anulare activă a zgomotelor (ANC) și modul inovator Ambient al căștilor auriculare oferă utilizatorilor o experiență completă a jocului, muzicii și a altui tip de conținut media fără perturbări, dar utilizatorii au și posibilitatea de a auzi sunete din exterior, în funcție de necesități. Driverele exclusive de 10 mm ASUS Essence oferă sunet optimizat pentru jocuri și bași puternici. Utilizatorii pot alege dintre trei dimensiuni ale dopurilor de silicon și ale aripioarelor pentru fixare în ureche, precum și o pereche de dopuri din spumă ― totul pentru a oferi flexibilitate și a asigura o purtare confortabilă. Iluminarea RGB a căștilor lasă utilizatorii să se bucure de o calitate audio înaltă într-un mod stilat.

Ecran de gaming portabil ROG Strix XG16

ROG Strix XG16 este un ecran de gaming portabil de 15,6 inchi cu baterie încorporată care oferă rate de reîmprospătare de până la 144 Hz și o rezoluție 1080p. Este dotat cu două porturi USB-C și un port Micro HDMI, care oferă conectivitate flexibilă și abilitatea de a se încărca în timpul jocului. Suportul prietenos de pe spate poate fi deschis până la 70° și permite amplasarea stabilă a ecranului pe o suprafață plată, în orientare Vedere sau Portret, pentru vizionare confortabilă oriunde te-ai afla. Sub suport se află un model de tip plasă cu text cibernetic, care conferă o notă în plus esteticii futuriste a acestui ecran. Ecranul oferă culori și luminozitate de înaltă calitate, iar panoul IPS permite vizionarea la unghiuri largi.

ROG Strix XG16 este compatibil cu trepiedul ROG Tripod, care le permite gamerilor să poziționeze ecranul deasupra unui laptop pentru utilizarea în regim de ecran dual.

To Top