Stiri

ASUS Republic of Gamers anunță Maximus VII Formula

ASUS ROG Maximus VII Formula
ASUS ROG Maximus VII Formula

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat Maximus VII Formula/Watch Dogs, o nouă serie de plăci de bază cu chipset Z97, în format ATX, cu suport pentru cele mai noi procesoare Intel Core din generația a patra și a cincea – nume de cod ‘Haswell’, ‘Haswell Refresh’, ‘Haswell Refresh K-Series’ (‘Devil’s Canyon’) și ‘Broadwell’. Seria Maximus VII Formula suportă memorii dual-channel până la DDR 3300+ (OC), quad-GPU SLI și 3-way CrossFireX pentru configurații de gaming cu mai multe plăci video.

Noua serie de plăci de bază include de asemenea, doi conectori SATA Express și zece conectori SATA 3.0, precum și opt porturi USB 3.0 și șase USB 2.0. Maximus VII Formula oferă cea mai bună soluție de răcire hibridă cu CrossChill Copper, cel mai bun sunet în jocuri – SupremeFX Formula 2014 – și cel mai bun adaptor de rețea pentru gaming: Intel Gigabit Ethernet cu GameFirst III și LANGuard.

Noua placă de bază are cea mai bună soluție de alimentare cu tehnologii Extreme Engine DIGI+ III și TrueVolt 5V, precum și cea mai bună protecție ROG Armor. Componentele premium, ESD Guards și designul intuitiv completează lista de inovații. Placa Maximus VII Formula este pre-echipată cu mPCIe Combo III + 802.11ac / Bluetooth 4.0, un modul de conectivitate ce oferă cele mai noi tehnologii wireless, însoțit de sloturi mini PCI Express (mPCIe) și M.2 (10Gbit/s PCIe x2 and 6Gbit/s SATA).

Platforma va fi disponibilă în două forme de prezentare: Maximus VII Formula și Maximus VII Formula/Watch Dogs. Cel de al doilea model include versiunea completă Watch Dogs, astfel încât utilizatorii să poată experimenta cel mai interesant joc al anului 2014 odată cu achiziția plăcii de bază.

ASUS ROG Maximus VII Formula

ASUS ROG Maximus VII Formula

Cea mai bună răcire hibridă pentru gaming

Cea mai bună performanță de gaming înseamnă menținerea plăci la temperaturi reduse, astfel că ROG a echipat Maximus VII Formula cu noua soluție de răcire hibridă CrossChill Copper. Aceasta este concepută în jurul unor canale din cupru, material înalt conductiv, rezistent la coroziune și incredibil de eficient în disiparea căldurii. Indiferent dacă este utilizat aerul sau lichidul, numeroasele lamele ale răcirii CrossChill Copper măresc suprafața radiatorului și elimină căldura într-un mod foarte eficient. Atunci când este utilizat lichidul, temperatura tranzistorilor MOSFET este scăzută cu până la 23˚C, iar racordurile filetate de un sfert de țol asigură compatibilitatea cu sistemele de răcire existente, utilizatorul având sarcina simplă de a conecta clemele și de a atașa conductele.

Cel mai bun sunet pentru jocuri

Maximus VII Formula introduce SupremeFX Formula 2014, o soluție audio integrată la fel de bună ca o placă de sunet dedicată. Tehnologiile de izolare (de ultimă generație) minimizează interferențele electromagnetice, iar componentele premium, cum ar fi convertorul digital Cirrus Logic CS4398, oferă cel mai bun sunet din clasa sa, cu un raport semnal-zgomot de 120dB.

Fiecare element din SupremeFX Formula 2014 este construit pentru redarea celui mai pur sunet: de la protecția EMI cu nichel negru și condensatorii ELNA și WIMA, pentru un sunet mai cald, la amplificatorul operațional de înaltă fidelitate Texas Instruments LM4562 pentru căști cu o impedanță de 600 ohmi.
SupremeFX Formula 2014 include și tehnologia Sonic SenseAmp, ce detectează automat impedanța căștilor conectate prin panoul frontal și ajustează amplificarea. Sonic SoundStage aplică cele mai bune setări pentru cele mai populare tipuri de jocuri iar Sonic Studio oferă sunet surround pe 7.1 canale printr-un singur click.

Cel mai bun adaptor de rețea pentru jocuri

Maximus VII Formula este completată de adaptorul de rețea Intel Gigabit ce oferă cel mai bun transfer la viteze superioare și o eficiență crescută în condițiile unui consum scăzut de resurse. La capacitățile de networking se adaugă tehnologia GameFirst III, exclusivă ROG, pentru jocuri fără latențe. Acest software pentru optimizarea conexiunii la rețea transmite prioritar pachetele jocurilor, alocându-le o lățime de bandă mai mare, pentru a asigura cea mai bună experiență online, fără latențe, parametrii fiind controlați în interfața intuitivă ROG. Socketul RJ45 beneficiază de LANGuard. Tehnologia avansată pentru transmiterea semnalului și condensatorii premium măresc transferul în timp ce componentele sunt protejate la supratensiuni și descărcări electrostatice.

Cea mai bună alimentare pentru gaming

Regulatorul de tensiune (VRM) Extreme Engine DIGI+ III, montat pe Maximus VII Formula, are componente excepționale ce asigură o alimentare ultra-stabilă, indiferent de cerințe. Tranzistorii MOSFET NexFET oferă un randament de peste 90% în condiții normale, sunt mai durabili și măsoară numai jumătate din dimensiunile standard ale unui MOSFET. Bobinele 60A BlackWing au pierderi minime și lucrează la temperaturi scăzute, în timp ce condensatorii solizi japonezi 10K sunt de cinci ori mai durabili și oferă o performanță cu 20% mai mare, la temperaturi ridicate, comparativ cu cei obișnuiți. Tehnologia TrueVolt 5V oferă un voltaj precis, de 5V, atât pentru porturile USB din față cât și pentru cele din spate, fără căderi de tensiune. Toate echipamentele conectate beneficiază de o sursă de curent curată, asigurând compatibilitate și protecție pentru dispozitivele USB conectate.

Galerie Foto ASUS ROG Maximus VII Formula

To Top