Stiri

ASUS Republic of Gamers anunță telefonul ROG Phone 3

ROG Phone 3
ROG Phone 3

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat astăzi noua serie ROG Phone 3, care reprezintă cea mai recentă generație a celui mai puternic și impresionant smartphone de gaming din lume. Seria include flagship-ul ROG Phone 3 și ROG Phone 3 Strix Edition.

ROG Phone 3 este cel mai puternic ROG Phone din istorie, folosind cea mai recentă platformă mobilă 5G Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu comunicații mobile 5G avansate și capabilități Qualcomm Snapdragon Elite Gaming™. Fiind echipat cu sistemul de răcire actualizat GameCool 3, ROG Phone 3 este proiectat să livreze non-stop performanțe ultra-fluide, pentru cea mai bună experiență de gaming mobil.

Un ecran AMOLED de 6,59 inchi cu 144 Hz / 1 ms oferă o acuratețe a culorilor Delta-E color mai mică decât unu, pentru a asigura imaginii vii și precise, precum și o latență de 25 de milisecunde la atingere, de vârf la nivelul industriei, care permite un răspuns tactil aproape instantaneu. Ecranul de 10-biți suportă, de asemenea, conținut cu gamă dinamică înaltă HDR10+ pentru cel mai bun realism vizual.

Designul specific ROG Phone 3 reține beneficiile esențiale centrate pe gaming ale predecesoarelor sale, inclusiv portul unic de încărcare montat pe lateral și o baterie monstru de 6000 mAh. Intuitivul sistem AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare, în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferind gamerilor și mai multe modalități de a controla acțiunea. Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului, făcând mai ușoară decât oricând dezlănțuirea puterii complete a lui ROG Phone 3.

Gama de smartphone-uri include, de asemenea, noul și incitantul ROG Phone 3 Strix Edition, care are aceleași funcții incredibile centrate pe gaming ca și ROG Phone 3. Este motorizat de o platformă mobilă Snapdragon 865, cu un ROM UFS 3.1 de 256 GB și 8 GB de RAM LPDDR5.

Putere absolută

ROG Phone 3 este cel mai puternic ROG Phone din istorie, folosind cea mai recentă platformă mobilă 5G Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Acesta oferă conectivitate impresionantă 5G multi-gigabit și performanță avansată WiFi 6, gaming de nivel desktop cu grafică ultra-realistă, fotografiere de înaltă rezoluție la calitate profesională și experiențe AI intuitive. ROG Phone 3 este echipat, de asemenea, cu Snapdragon Elite Gaming, care oferă experiențe de gaming HDR ultra-fluide, cu performanțe susținute pentru perioade de timp mai lungi.

Cu până la 16 GB din cel mai recent RAM LPDDR5 și cu un ROM UFS 3.1 ultra-rapid de 512 GB, ROG Phone 3 oferă cea mai bună performanță, astfel încât gamerii să se poată bucura de experiențe de joc super-fluide, fără niciun fel de limitări sau compromisuri.

Software-ul îmbunătățit X Mode pentru optimizarea performanțelor permite acum personalizarea diferiților parametri ai sistemului pentru a se potrivi cu orice scenariu de gaming sau de utilizare productivă. În combinație cu setările calibrate implicit pentru o performanță optimă, gamerii pot dezlănțui întreaga putere a telefonului ROG Phone 3 mai ușor ca oricând.

Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 3 are o cameră de vaporizare 3D reproiectată, o peliculă de grafit mare în spatele ecranului pentru a maximiza transferul de căldură. Radiatorul a fost mărit și amplasat cu precizie pentru a elimina punctele de acumulare a căldurii. Noul sistem de răcire este una dintre cele mai eficiente soluții termice disponibile pe un dispozitiv mobil, putând înlătura și disipa căldura generată în timpul operării la viteză maximă prin intermediul unor fante de aerisire special proiectate pe capacul dorsal. Asta îi permite lui ROG Phone 3 să susțină cu ușurință performanțe de top în timpul sesiunilor de gaming solicitante, oferindu-le gamerilor un avantaj de expert în fața competiției. Pentru răcire suplimentară în timpul sesiunilor maraton de gaming, noul ventilator extern atașabil AeroActive Cooler 3 a fost complet reproiectat pentru a oferi un flux de aer sporit spre punctele de acumulare a căldurii de pe carcasă, eliminând căldura pentru o performanță sporită mai îndelungată.

Noua și revoluționara tehnologie ROG HyperFusion, combinată cu WiFi multi-antenă și 5G permit conexiuni simultane la WiFi și la rețeaua mobilă, cu redirecționarea inteligentă către cea care oferă cel mai bun semnal. Asta le permite jucătorilor mobili să se bucure de cel mai puternic semnal posibil în orice moment, pentru conexiuni neîntrerupte.

Imagini uimitoare

ROG Phone 3 este echipat cu un uimitor ecran AMOLED pe 10-biți cu rată de refresh de 144 Hz și timp de răspuns de 1 ms. Totodată, are de o rată de eșantionare a atingerilor de 270 Hz, de vârf la nivelul industriei, care reduce dramatic latențele la atingere până la un nivel fără precedent de 25 ms, oferind sensibilitatea extremă necesară pentru a susține un șir de victorii. Fiecare ecran redă culori atent calibrate, cu o acuratețe Delta-E < 1, ceea ce îl face unul dintre ecranele de smartphone cu cele mai precise culori. De asemenea, suportă o gamă dinamică înaltă HDR10+, pentru realism vizual îmbunătățit. Pentru a minimiza oboseala ochilor oferind imagini impecabile, ROG Phone 3 a trecut testele de certificare TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) și Flicker Reduced.

Baterie imensă

Bateria cu capacitatea de 6000 mAh oferă suficientă putere pentru cele mai lungi bătălii. Există multiple mecanisme pasive de economisire a energiei, inclusiv o funcție exclusivă de hibernare care poate limita proactiv fluxul datelor din fundal și consumul anumitor aplicații. Aceste mecanisme prelungesc semnificativ timpul dintre două încărcări și sporesc, de asemenea, durata de viață a bateriei.

Construit de gameri pentru gameri

Gaming-ul complet captivant cu control total este scopul țintit de designerii lui ROG Phone 3, păstrând designul ergonomic de pionierat, centrat pe orientarea landscape, ale edițiilor precedente.

Butoanele virtuale actualizate AirTrigger 3 oferă controlul prin atingerea senzorilor haptici extra-preciși de pe marginile telefonului. Capabilitățile în materie de gesturi ale senzorilor laterali AirTrigger 3 au fost și mai mult extinse, incluzând gestul de glisare și posibilitatea de împărți un buton în două, oferindu-le gamerilor o experiență de nivelul celei de pe o consolă de jocuri. Un nou senzor de mișcare adaugă încă un gest de comandă în arsenalul utilizatorilor, permițându-le să controleze acțiunea prin scuturarea dispozitivului: este o cu totul nouă modalitate de a interacționa cu dispozitivul. AirTrigger 3 le oferă gamerilor cel mai bun control disponibil pe un smartphone de gaming și duce ștacheta la cel mai înalt nivel.

Portul unic de încărcare USB-C amplasat pe lateral le permite utilizatorilor să încarce bateria în timpul jocului, fără a-i incomoda în vreun fel. Portul poate fi folosit, de asemenea, pentru conectarea accesoriilor precum AeroActive Cooler 3, care are un conector USB-C pass-through, un jack audio de 3,5 mm și un nou suport pe spate pentru a putea amplasa ROG Phone 3 pe un birou sau pe o masă pentru o experiență mai bună în vizualizare sau gaming.

ROG Phone 3 a primit, de asemenea, un upgrade semnificativ pe partea audio, fiind tunat în colaborare cu specialiștii în sunet de la Dirac. DXOMARK i-a acordat lui ROG Phone 3 scorul 75 pentru performanțele audio, recenzia notând faptul că „ROG Phone 3 și-a îmbunătățit serios performanța audio, ridicându-se la nivelul unui flagship adevărat.” DXOMARK Audio a remarcat, de asemenea, că „în ciuda rezonanțelor notabile de bas, sunetul redat prin difuzoarele sale demonstrează un echilibru tonal general bun, o dinamică bună și o inteligibilitate bună chiar și la volum minim.”

Un Game Mode dedicat poate îmbunătăți și mai mult efectele de sunet din jocuri pentru o experiență mai captivantă. Puternicele boxe duale care emit sunetul în față, către utilizator, sunt poziționate în partea de sus și de jos a telefonului, fiind acum capabile să ofere un sunet mai bogat și mai detaliat, cu un efect stereo perfect în modul landscape. ROG Phone 3 suportă, de asemenea, Qualcomm aptX Adaptive pentru sunet de înaltă calitate cu latențe reduse prin conexiuni Bluetooth.

ROG Phone 3 introduce ROG Connect, o nouă comunitate socială online – încorporată în aplicația Armoury Crate – care le permite proprietarilor lui ROG Phone 3 să se înscrie și să se joace cu prietenii sau cu alte echipe, sau chiar să-i uimească pe utilizatorii cu capturile de ecran și clipurile video înregistrate de ei în jocuri. ROG Phone 3 le oferă gamerilor cea mai bună experiență de partajare și de comunitate.

Gama fără rival de accesorii modulare pentru ROG Phone 3 include noul gamepad modular ROG Kunai 3, care îi adaugă lui ROG Phone 3 controale fizice asemănătoare celor de pe console; noua protecție ROG Lighting Armor Case pentru un aspect impresionant; și ROG Clip pentru a atașa telefonul la anumite controlere pentru console pentru cea mai bună experiență de gaming mobil. ROG Phone 3 poate fi extins, de asemenea, și pentru a oferi jocuri reale pe ecrane duale la 144 Hz cu noul TwinView Dock 3, iar Mobile Desktop Dock le permite gamerilor să conecteze o tastatură și un mouse, pentru o experiență de gaming asemănătoare celei de pe un desktop, pe un televizor sau monitor.

ROG Phone 3 este, de asemenea, mândru de parteneriatele cu Stadia și Unity pentru stabilirea unui ecosistem de gaming cu adevărat integrat. Parteneriatele au drept scop construirea unei experiențe de gaming complete pentru jucătorii de azi, oferindu-le conținutul favorit în condiții de mobilitate.

Prezentare video ROG Phone 3

Prețuri și disponibilitate

Seria ROG Phone 3 va fi disponibilă în România începând din luna august 2020, prețurile pornind de la aproximativ 3999 lei, cu toate taxele incluse.

To Top