Stiri

ASUS Republic of Gamers lansează monitorul de gaming Swift PG258Q cu rată de refresh de 240Hz

ASUS ROG Swift PG258Q
ASUS ROG Swift PG258Q

ASUS Republic of Gamers (ROG) a lansat monitorul de gaming Swift PG258Q, un model cu diagonala de 24.5″, rezoluție FullHD (1920 x 1080) și o rată de refresh rapidă de 240Hz. La toate acestea se adaugă tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru redarea incredibil de fluidă a jocurilor.

ROG Swift PG258Q este conceput pentru sportul electronic și jocurile de acțiune. Acesta are un timp de răspuns de o milisecundă (GTG) și dispune de tehnologia NVIDIA Ultra Low Motion Blur pentru efecte grafice pline de realism, fără neclarități vizuale. Designul exterior, inspirat de jocuri, beneficiază de un sistem Light Signature, personalizabil, ce poate proiecta diverse efecte luminoase direct pe suprafața biroului.

ASUS ROG Swift PG258Q

ASUS ROG Swift PG258Q

 

Cea mai rapidă rată de refresh din lume & Tehnologie NVIDIA G-SYNC
ROG Swift PG258Q are o rată de refresh nativă de-a dreptul incredibilă, de 240Hz, fără overclocking, fiind de două ori mai rapidă ca cea a unui monitor convențional de 120Hz. Din acest fapt rezultă efecte vizuale uimitor de fluide, fără neclarități sau latențe, ce oferă gamerilor un avantaj în jocuri precum cele de tip FPS (first-person shooters), curse auto, strategie în timp real și simulatoare sportive. Acesta dispune, de asemenea, de tehnologia NVIDIA G-SYNC, care elimină ruperea cadrelor și minimizează tremurul imaginilor și latențele. Rata de refresh ultra-rapidă, combinată cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, furnizează cele mai fluide, rapide și uimitoare efecte vizuale pe care vi le puteți imagina.

Tehnologie NVIDIA Ultra Low Motion Blur pentru imagini fluide
ROG Swift PG258Q este cel mai rapid din clasa sa, cu un timp de răspuns de o milisecundă și tehnologie NVIDIA Ultra Low Motion Blur pentru eliminarea tremuratului și a neclarităților vizuale. Împreună, acestea contribuie la afișarea unor imagini dinamice foarte clare, astfel încât acțiunea din joc să se deruleze cât mai fluid.

Estetică inspirată de jocuri cu proiecție luminoasă Light Signature
ROG Swift PG258Q are un design futurist, inspirat de jocuri, cu linii accentuate, precum și o proiecție luminoasă Light Signature, ce adaugă o ambianță plăcută fiecărui joc. Designul fără ramă este perfect pentru configurații multi-display și o atmosferă de joc cu adevărat imersivă. Light Signature le permite jucătorilor să creeze și să personalizeze proiecția luminoasă a monitorului ROG Swift PG258Q. Aceasta include două sigle ROG și trei capace care pot fi personalizate cu ajutorul unui marker, pentru a crea o proiecție unică pe suprafața biroului.

Tehnologii exclusive ASUS GamePlus & ASUS GameVisual
ROG Swift PG258Q beneficiază de tastele rapide ASUS GamePlus pentru îmbunătățiri ale performanțelor jucătorului, cum ar fi: reticul, cronometrul, contorul de cadre (FPS) și grila de aliniere.

ASUS ROG Swift PG258Q

ASUS ROG Swift PG258Q

Reticulul are patru opțiuni grafice diferite, în timp ce cronometrul poate fi poziționat în partea stângă a ecranului pentru a-i ajuta pe utilizatori să urmărească timpul scurs de la începerea jocului. Contorul de cadre (FPS) le permite jucătorilor să afle cât de fluid se derulează jocul. Funcțiile de aliniere furnizează trei linii pe toate cele patru laturi ale ecranului, pentru eliminarea incertitudinilor ce privesc configurațiile multi-display.

ROG Swift PG258Q dispune, de asemenea, de tehnologia ASUS GameVisual ce le oferă utilizatorilor până la șase moduri prestabilite pentru imagine (Racing, RTS/RPG, FPS (First-Person Shooter), Scenery, Cinema și sRGB) pentru a se potrivi diferitelor genuri de joc. Aceste funcții unice pot fi accesate cu ajutorul unui joystick cu cinci direcții sau prin intermediul meniului grafic.

Pregătit pentru NVIDIA 3D Vision
ROG Swift PG258Q este compatibil cu kitul NVIDIA 3D Vision 2 ce deschide zona de divertisment 3D. Tot ceea ce este necesar este un PC echipat cu o placă video NVIDIA GeForce și ochelari 3D, utilizatorul având în față o nouă experiență de gaming. NVIDIA 3D LightBoost furnizează efecte vizuale 3D mai luminoase, fără a crește consumul de energie.

ASUS: Lider pe piața de monitoare de gaming
Monitoarele de gaming ASUS sunt în prima linie a tehnologiei de gaming, cu modele precum ROG Swift PG258Q ce oferă o rată nativă de refresh de până la 240Hz. Monitoarele de gaming ASUS au câștigat o cotă de piață de 35% în anul 2016. Pentru a afla mai multe despre monitoarele de gaming ASUS vă rugăm să vizitați: https://www.asus.com/Microsite/No1-Gaming-Monitor-Brand/

Disponibilitate
ASUS ROG Swift PG258Q va fi disponibil pe piață de la sfârșitul lunii februarie 2017. Pentru specificații tehnice complete, accesați pagina oficială: https://www.asus.com/ro/Monitors/ROG-SWIFT-PG258Q/specifications/

To Top