Stiri

ASUS Republic of Gamers prezintă cea mai nouă linie de produse de gaming la CES 2018

ASUS Republic of Gamers (ROG) a dezvăluit cea mai nouă linie de produse de gaming la CES 2018, incluzând: laptopul ROG Strix SKT T1 Hero Edition, desktopul ROG Strix GL12, tastatura mecanică ROG Strix Flare RGB, controlerul RGB ROG Aura Terminal, luminile de proiecție ROG Spotlight RGB și kitul de accesorii Bezel-free Kit. Noua linie de produse ROG poate fi utilizată pentru crearea unei stații de gaming personalizate, jucătorii bucurându-se de o atmosferă de gaming total captivantă.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition este un laptop de gaming în ediție limitată, dezvoltat în colaborare cu echipa SK telecom T1. Este conceput pentru jocurile MOBA, având procesor Intel Core i7, placă video NVIDIA GeForce GTX din seria 10 și un panou IPS la 120Hz cu o acoperie de 100% a spectrului de culori sRGB. Desktopul ROG Strix GL12 este echipat cu un procesor Intel Core din generația a 8-a, supratactat din fabrică (până la 4.8GHz pe șase nucleele) și grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru performanțe incredibile în cele mai noi jocuri, în timp ce panoul transparent din lateral lasă să se întrevadă efectele luminoase Aura Sync. Tastatura mecanică ROG Strix Flare RGB oferă performanțe de top, confort și un nou nivel de personalizare cu butoanele Cherry MX RGB iluminate individual, tastele media dedicate pentru controlul instant în jocuri și luminile Aura Sync. ROG Aura Terminal și ROG Spotlight dispun de Aura Sync, ce furnizează lumini sincronizate cu o gamă largă de dispozitive suportate, astfel încât utilizatorii să poată crea efecte luminoase uimitoare de la un capăt la altul. În 2018, ROG duce Aura Sync la nivelul următor prin extinderea programului Aura SDK ce le permite dezvoltatorilor de software și partenerilor hardware să integreze mai multe funcții Aura Sync în creațiile lor. AIDA64, Tobii și Cooler Master au prezentat la CES 2018 posibilitățile oferite de Aura SDK. Linia completă de produse ROG este prezentată la Wynn Las Vegas între 9 și 12 ianuarie 2018. Vizitatorii de la CES 2018 sunt invitați în spațiile de prezentare ASUS pentru a experimenta inovațiile ROG.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SKT T1 Hero Edition este un laptop de gaming disponibil în ediție limitată, ce marchează prima colaborare între ROG și echipa SK telecom T1. Acesta este livrat împreună cu obiecte de colecție, în ediție limitată, marcate ROG-SK telecom T1, incluzând tricoul echipei și un mouse pad, alături de postere cu echipa SK telecom T1 și Faker. Carcasa poartă emblemele ROG și ale echipei SK telecom T1, cu linii ascuțite și marcaje unice. Semnătura lui Faker, cel mai cunoscut jucător de League of Legends din lume, este prezentă în colțul din dreapta din josul tastaturii. Conceput pentru jocurile MOBA (multiplayer online battle arena), ROG Strix SKT T1 Hero Edition este pus în mișcare de un procesor Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1060, alături de un panou de nivel IPS cu 120Hz și o acoperire de 100% sRGB.

Tastatura iluminată RGB are taste QWER special marcate și dispune de tehnologie N-key, confirmând faptul că fiecare tastă apăsată va fi o comandă corect interpretată. Tastatura are comutatoare îmbunătățite ce rezistă la 20 de milioane de apăsări, îndeplinind cerințele jocurilor derulate la intensitate.

SK telecom T1 este o echipă profesionistă din Coreea de Sud, angrenată în sportul electronic, ce a înregistrat succese de necontestat în competițiile de League of Legends, câștigând Campionatele Mondiale din 2013, 2015 și 2016. Sang-Hyeok Lee de la SK telecom T1, cunoscut mai bine sub numele de Faker, este recunoscut drept cel mai bun jucător din lume de League of Legends. Pe 7 decembrie 2017, Faker a fost numit “Best Esports Player” în cadrul The Game Awards. “Sunt foarte bucuros să văd noul ROG Strix SKT T1 Hero Edition,” a spus Faker. ““Acest laptop de gaming este ideal pentru jocurile MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) așa cum este League of Legends și marchează colaborarea între Republic of Gamers și SKT T1.

ROG Strix GL12

ROG Strix GL12 este un desktop de gaming conceput să să potrivească cerințelor tot mai mari ale utilizatorilor pentru performanțe crescute în jocuri. Noul model este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 8-a, supratactat din fabrică (până la 4.8GHz pentru cele șase nuclee) și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru performanțe incredibile în jocuri. Alături de acestea, utilizatorul poate găsi un sertar de extensie și un alt sertar pentru înlocuirea rapidă a SSD-ului. ROG Strix GL12 are un design neconvențional cu linii angulare, agresive în zona frontală a carcasei, un panou lateral transparent și un set de lumini Aura Sync. Utilizatorii pot personaliza efectele luminoase ale panoului frontal apelând la nu mai puțin de 16 milioane de culori cu câteva efecte prestabilite. Prin panoul transparent se pot vedea componentele interne, incluzând blocul de răcire cu lichid și un logo luminos ROG. Pe lângă ROG Strix GL12, toate desktopurile și laptopurile ce dispun de Aura Sync le vor permite utilizatorilor să sincronizeze efectele luminoase cu tastaturile, mousii, căștile și alte accesorii pentru un aspect consistent care să reflecte stilul personal și acțiunea de pe ecran.

ROG G703

ROG G703 este primul laptop de gaming din lume echipat cu un ecran Full HD de 17,3″ și tehnologie NVIDIA G-SYNC cu o rată de refresh de 144Hz. Motorizat de un procesor Intel Core i7-7820HK, supratactat din fabrică, ce atinge din primul moment frecvența incredibilă de 4,3 GHz și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 cu un vârf de până la 1974MHz, ROG G703 este o stație de gaming fără rival. Ecranele cu o rată înaltă de reîmprospătare oferă fluiditate și un timp scurt de răspuns cerut de jucătorii de top din sportul electronic. ROG a creat, de asemenea, versiunea ROG Strix Scar Edition cu panou de 144Hz și grafică GTX 1070. ASUS a introdus ecranele cu rată înaltă de reîmprospătare și în segmentul mainstream odată cu laptopul FX503, ce dispune de un ecran Full HD de 15,6″, cu refresh de 120Hz și grafică NVIDIA GeForce GTX 1060.

ROG G703 beneficiază de sistemul inovator Anti-Dust Cooling (ADC), ce permite înlăturarea automată a prafului și a particulelor. Praful, mizeria și alte particule sunt expulzate din carcasă prin intermediul a două tuneluri dedicate, prevenind acumularea între lamelele radiatorului pentru a îmbunătăți eliminarea căldurii, durata de viață și stabilitatea generală a sistemului. Alături de ROG G703, sistemul patentat Anti-Dust Cooling va fi disponibil pe următoarea generație de laptopuri de gaming ROG.

ROG G703 combină avantajele unui laptop și pe cele ale unei console de gaming, având încorporat Xbox Wireless prin intermediul căruia se pot conecta accesoriile Xbox favorite, eliminând adaptoarele multiple și controlerele cu cabluri atunci când se face trecerea de la consolă la laptop.

ROG Strix Flare

ROG Strix Flare este o tastatură mecanică de gaming, ce combină performanțele de top cu ergonomia, ducând stilul personalizat la un nou nivel. Construită pe baza apreciatelor comutatoare Cherry MX RGB – alegerea preferată a jucătorilor profesioniști și amatori – fiecare apăsare pe ROG Strix Flare oferă acționarea optimă în furnizarea unui răspuns la nivelul așteptărilor. Tastele media dedicate, incluzând rotița de volum, sunt amplasate în partea stângă-sus pentru un acces rapid, astfel încât mâna dreaptă a jucătorului să rămână tot timpul pe mouse. Un port USB le permite utilizatorilor să conecteze un mouse sau un alt dispozitiv, iar suportul detașabil pentru încheietura mâinii asigură un extra confort în timpul sesiunilor extinse de gaming.

ROG Strix Flare prezintă o suprafață dual-texturată cu semnătura designului ROG și o inscripție acrilică iluminată, în relief, inscripționată cu emblema ROG. Pachetul tastaturii cuprinde și o insignă, pe care jucătorii pot personaliza cu însemnele personale sau de echipă. Având încorporată tehnologia de iluminare Aura Sync, ROG Strix Flare are taste RGB iluminate individual, cu LED-uri în ambele părți pentru a crea un efect strălucitor ce se extinde dincolo de tastatură. Toate efectele liminoase de pe placă pot fi sincronizate cu dispozitivele ecosistemului Aura Sync, oferindu-le utilizatorilor o adevărată stație de lucru cu aspect unitar.

ROG Aura Terminal

ROG Aura Terminal este un controler RGB adresabil cu patru canale, conceput pentru a crea o atmosferă și mai captivantă. Dispunând de inovatoarea tehnologie ROG Halo, ROG Aura Terminal oferă efecte luminoase umitoare, sincronizate cu acțiunea de pe ecran. Atunci când benzile LED sunt montate în spatele monitorului, ROG Halo determină instant culorile afișate la marginea ecranului și iluminează benzile LED în culoarea potrivită, creând o aură de lumină pentru un gaming captivant. ROG Aura Terminal poate fi montat, de asemenea, în interiorul PC-ului și conectat la dispozitivele Aura Sync pentru a crea un sistem unificat de lumini.

Kitul Bezel-free

Kitul Bezel-free este un accesoriu pentru configurațiile multi-monitor, ce elimină spațiul unde acestea se alătură, creând aparența unui ecran foarte larg. Kitul Bezel-free constă în lentile verticale și suporți ușor de montat, care conectează fiecare monitor la un unghi de 130 de grade – unghi determinat în urma unei perioade de testări intensive pentru a furniza cea mai bună poziție de vizionare. Fiind un dispozitiv optic ce nu necesită software sau alimentarea cu energie pentru a funcționa, kitul Bezel-free utilizează refracția luminii pentru a face să dispară marginile monitorului. Acesta oferă o metodă inovatoare, simplă și eficientă pentru creșterea câmpului vizual și îmbunătățirea experienței de joc.

ROG Spotlight

ROG Spotlight este un accesoriu de iluminare RGB ce proiectează logo-ul ROG pe un perete sau pe o altă suprafață, creând o atmosferă ce reflectă stilul de joc. Culorile sale sunt sincronizate cu celelalte dispozitive Aura Sync, de la plăci de bază la mousi, pentru a ilumina perfect stația de gaming a utilizatorului. ROG Spotlight are un finisaj negru-mat din aluminiu și o bază magnetică pentru atașarea sigură pe orice suprafață metalică. Ajustarea sa se poate face la 360 de grade, astfel că logo-ul ROG poate fi poziționat pe verticală.

Programul Aura SDK

În 2017, ROG a anunțat programul Aura SDK, ce le permite dezvoltatorilor și partenerilor să integreze controlerul de lumini Aura în dispozitivele și aplicațiile lor. Încă de la introducerea sa, ROG a adus numeroase îmbunătățiri pentru Aura SDK, furnizând mai multe posibilități și metode de control. AIDA64, Tobii și Cooler Master a făcut numeroase demonstrații la CES 2018, arătând posibilitățile Aura SDK. AIDA64 este o aplicație de monitorizare a sistemului ce integrează iluminarea Aura prin intermediul Aura SDK, permițându-le utilizatorilor să vizualizeze informațiile despre sistem cum ar fi: temperatura GPU/CPU, vitezele ventilatoarelor și a rețelei pe dispozitivele periferice Aura. ROG și Tobii, liderul mondial în urmărirea privirii, au creat un concept cu Aura SDK, destinat îmbunătățirii experienței de gaming cu efecte luminoase ce oferă elemente vizuale în timp real, în jocuri, cum ar fi indicii coloristice pentru aliați și inamici și alerte flash pentru a indica atacurile în derulare.
Partenerul hardware al ROG, Cooler Master, a prezentat un sistem de gaming ce utilizează Aura SDK pentru a integra o placă de bază Aura Sync și plăcile video cu dispozitivele Cooler Master, furnizând controlul luminilor prin intermediul softwareului MasterPlus+ de la Cooler Master. Integrarea dispozitivelor mai multor mărci oferă interoperabilitate cu ecosistemul PC, facilitând munca utilizatorilor de a crea efectul luminos pe care și-l doresc. ROG a inovat mereu în domeniul iluminatului RGB, fiind determinat să colaboreze cu mai multe companii în vederea dezvoltării ecosistemului.

Galerie Foto: ASUS Republic of Gamers prezintă cea mai nouă linie de produse de gaming la CES 2018

To Top