Stiri

ASUS a lansat routerul de călătorie RT-AX57 Go Tri-Mode

Router ASUS RT-AX57 Go Tri-Mode
Router ASUS RT-AX57 Go Tri-Mode
(CREDIT: ASUS)

Dacă ești genul care călătorește mult și are nevoie de computer oriunde ar merge, ASUS a lansat pentru tine routerul de călătorie RT-AX57 Go Tri-Mode, un dispozitiv dual-band care îți oferă conexiuni WiFi 6 ultra-rapide de până la 3.000 Mbps. Routerul oferă conectivitate în trei moduri pentru călătorii, muncă și domiciliu – incluzând „tethering” mobil 4G și 5G, modul WiFi public (WISP), modul router – securitate fără abonament și multiple funcții VPN. Cu suport pentru canale WiFi de 160 MHz, RT-AX57 Go poate suporta, de asemenea, până la 70 de dispozitive, de patru ori mai mult decât capacitatea modelelor anterioare.

Vezi oferta online

Conectivitate în trei moduri

Dacă în călătoriile tale vei ajunge undeva unde nu e disponibilă o rețea WiFi, RT-AX57 Go îți poate oferi rapid o conexiune sigură prin intermediul funcției de „hotspot” mobil, care poate partaja WiFi-ul cu mai multe dispozitive. Utilizatorii se pot conecta la hotspot-ul mobil 4G sau 5G al telefonului lor prin simpla conectare a acestuia la portul USB WAN al routerului. De asemenea, călătorii se pot confrunta cu limitarea numărului de dispozitive care se pot conecta la WiFi-ul din hotel sau aeroport ori cu taxe de conectare. RT-AX57 Go ajută la evitarea acestor neplăceri, permițând configurarea facilă a unei conexiuni WiFi private oriunde, fie într-o cameră de hotel, pe un vas de croazieră, într-un terminal de aeroport sau într-o tabără.

Router ASUS RT-AX57 Go Tri-Mode

Router ASUS RT-AX57 Go Tri-Mode (Foto: ASUS)

Atunci când folosești un WiFi public cu un furnizor de servicii de internet wireless (WISP), poți crea un hotspot privat cu securitate sporită atunci când se află în aeroport sau pe un vas de croazieră. Alternativ, RT-AX57 Go poate fi utilizat ca router tradițional sau punct de acces pentru orice, de la o casă mare la un apartament mic. Suportul AiMesh îți permite să extinzi cu ușurință acoperirea WiFi prin adăugarea altor routere compatibile la rețeaua mesh, pentru a te bucura de roaming fără întreruperi cu numeroase funcții avansate. Toate acestea pot fi configurate și gestionate rapid cu ajutorul aplicației mobile ASUS Router, ușor de utilizat.

 

Securitate avansată cu VPN și fără abonament

ASUS RT-AX57 Go este, de asemenea, dotat cu protecțiile de securitate pe care utilizatorii se așteaptă să le primească de la routerele ASUS, cum ar fi securitatea de rețea fără abonament cu AiProtection Classic susținută de Trend Micro™ pentru o protecție completă a dispozitivelor și a datelor personale împotriva amenințărilor de pe internet. Scanarea de securitate le permite, de asemenea, utilizatorilor să verifice integritatea rețelei cu un singur clic, cu un rezumat și diagnostice pentru a rezolva imediat eventualele probleme.

Router ASUS RT-AX57 Go Tri-Mode

Router ASUS RT-AX57 Go Tri-Mode (Foto: ASUS)

Totodată, ASUS Safe Browsing oferă protecție personalizabilă pentru utilizatori individuali sau pentru un grup de dispozitive, cu filtre de siguranță pentru securizarea activităților online. Ajută la blocarea conținutului malițios, a reclamelor și chiar a conținutului explicit din rezultatele motoarelor de căutare, oferind o protecție online suplimentară pentru copii.

Utilizatorii pot fi informați cu privire la conexiunile la dispozitive noi sau necunoscute și pot acționa rapid pentru a bloca accesul necunoscut sau pentru a grupa noile dispozitive într-un anumit profil de utilizator. De asemenea, aceștia pot monitoriza dintr-o privire datele de bază ale rețelei, cum ar fi traficul de internet în timp real și diagnosticarea conexiunilor porturilor routerului, prin intermediul unor vizualizări intuitive a detaliilor.

ASUS RT-AX57 Go oferă, de asemenea, funcții complete de rețea privată virtuală, inclusiv suport pentru o gamă largă a celor mai recente protocoale VPN populare, inclusiv WireGuard® și OpenVPN. Cu suport pentru peste 30 de furnizori de servicii VPN, inclusiv Surfshark, utilizatorii au flexibilitatea de a selecta serviciul optim adaptat nevoilor lor specifice. Aplicația mobilă ASUS Instant Guard oferă conexiuni VPN cu o singură atingere prin WiFi public. De asemenea, suportă VPN-uri site-to-site, permițând firmelor mici și mijlocii să acorde prioritate traficului privat și protejat.

 

Instalare ușoară

Router ASUS RT-AX57 Go Tri-Mode

Router ASUS RT-AX57 Go Tri-Mode (Foto: ASUS)

ASUS RT-AX57 Go include un suport pentru simpla amplasare pe birou, fiind pregătit și pentru montarea pe perete, simplificând instalarea în spații restrânse, având și un orificiu pentru atașarea unui cablu de transport. Pentru firme, RT-AX57 Go oferă portaluri personalizabile pentru oaspeți, permițându-le să ofere WiFi gratuit cu elemente de branding personalizate și redirecționări specifice pentru a interacționa cu clienții. Cu ajutorul unui comutator glisant cu un singur clic de pe laterala routerului, utilizatorii pot să activeze rapid o conexiune VPN pre-configurată, să activeze WiFi-ul sau iluminarea LED sau să activeze o varietate de funcții personalizabile.

To Top