Stiri

ASUS extinde oferta pentru SOHO și SMB în România cu routerele ExpertWiFi EBM68 și EBR63

Router ASUS ExpertWiFi EBM68
Router ASUS ExpertWiFi EBM68
(CREDIT: ASUS)

ASUS își consolidează oferta de routere wireless pe piața românească cu lansarea a două modele noi din seria ExpertWiFi, adresate în special segmentelor SOHO și SMB. Modelele EBM68 și EBR63 sunt proiectate pentru a răspunde unei game variate de utilizări, de la cafenele și birouri mici, până la companii de dimensiuni medii.

Sistemul mesh tri-band AX7800, ExpertWifi EBM68, se adresează afacerilor de dimensiuni medii sau spațiilor cu mai multe etaje, cum ar fi hoteluri sau magazine de retail. Cu suport pentru până la douăsprezece conexiuni de noduri, EBM68 este pregătit să se adapteze la nevoile unei afaceri în creștere. Pe de altă parte, routerul dual-band AX3000, ExpertWifi EBR63, este optimizat pentru spații mai mici, venind cu un design ce economisește spațiu și poate fi montat pe perete.

ASUS ExpertWifi EBR63

ASUS ExpertWifi EBR63 (Foto: ASUS)

Ambele modele vin echipate cu funcționalități SDN (Self-Defined Network), care permit crearea a până la cinci SSID-uri diferite pentru segmentarea și prioritizarea rețelei. În materie de securitate, routerele includ suport pentru VPN-uri site-to-site și VLAN. În plus, seria ExpertWiFi este dotată cu AiProtection Pro, o soluție de securitate dezvoltată în colaborare cu Trend Micro™.

Managementul rețelei poate fi realizat prin aplicația ASUS ExpertWiFi App, care permite administrarea routerului de la distanță. Funcția „Scenario Explorer” ajută la configurarea rețelei, ghidând utilizatorii prin diferite scenarii de utilizare, de la portaluri pentru oaspeți la rețele pentru angajați și dispozitive IoT. Portalul pentru oaspeți poate fi, de asemenea, personalizat, oferind flexibilitate în branding și interfață.

Prețuri routere wireless ASUS ExpertWiFi

Prețurile pentru noile routere încep de la 839 lei pentru modelul EBR63 și 1629 lei pentru modelul EBM68.

Vezi clipul video oficial ASUS ExpertWiFi

To Top