Stiri

ASUS se alătură evenimentului NVIDIA GTC21 și oferă suport pentru cele mai recente GPU-uri NVIDIA RTX A5000 și A4000

ASUS GPGPU ESC8000 G4
ASUS GPGPU ESC8000 G4

ASUS, companie lider în domeniul serverelor și stațiilor de lucru, aflată în fruntea industriei în ceea ce privește valoarea și performanța oferită clienților, cu peste 730 de recorduri mondiale în benchmark-uri, și-a anunțat astăzi intenția de a se alătura evenimentului NVIDIA GTC21.

La eveniment, compania va demonstra cele mai recente soluții AI, care se aliniază cu noile unități de procesare video NVIDIA RTX A5000 și A4000. ASUS intenționează să ofere o soluție completă pentru a sprijini aplicațiile AI în viitoarele sisteme certificate NVIDIA pentru AI-ul companiilor, inclusiv cele care susțin suita software NVIDIA AI Enterprise pe infrastructură virtualizată, precum și platforma de colaborare și proiectare NVIDIA Omniverse. Evenimentul virtual NVIDIA GTC este programat să aibă loc între 12 și 16 aprilie 2021, iar participarea este gratuită.

Platforma NVIDIA EGX acceptă o vastă selecție de aplicații accelerate, care le permit utilizatorilor să devină productivi din primul moment. De asemenea, se integrează cu ușurință în framework-urile DevOps și în cele standard, pentru ușurința gestionării, implementării, operării și monitorizării. Noua gamă de servere ASUS se concentrează în mare măsură pe un design hardware echilibrat și performanță optimizată, pentru diferite tipuri de segmente și fluxuri de lucru cu platforma NVIDIA EGX. Serverele ASUS sunt proiectate pentru a profita din plin de platforma EGX.

ASUS lansează, de asemenea, sisteme certificate NVIDIA împreună cu noile platforme Intel și AMD. Sistemele certificate NVIDIA le permit companiilor să implementeze cu încredere soluții hardware și software, scalabile, care rulează în mod sigur și optim fluxuri de lucru moderne. ASUS ESC4000A-E10 este primul server ASUS, certificat de NVIDIA, care se alătură acestui program. Bazat pe cel mai recent procesor AMD EPYC 7003, acest sistem certificat NVIDIA le permite clienților să beneficieze de diverse aplicații, inclusiv instruire și deducere bazată pe inteligența artificială (AI), analiză de date, învățare automată, vizualizare profesională, infrastructură virtuală și calcul înaltă performanță (HPC). Pe lângă sistemele certificate NVIDIA, ASUS este încântat să ofere NVIDIA Omniverse Enterprise, o platformă deschisă pentru colaborare virtuală și simulare fizică precisă în timp real. Creatorii, designerii și inginerii își pot accelera fluxurile de lucru cu un singur clic prin interoperabilitatea între instrumentele software de top și pot colabora într-un spațiu virtual comun.

Poveștile de succes ale serverelor ASUS spuse la NVIDIA GTC

Fiind o companie de tehnologie renumită pentru inovație, ASUS se concentrează pe furnizarea de soluții AI pentru a satisface cerințele mai multor segmente și piețe. ASUS Cloud este o companie de top axată pe infrastructura cloud pentru transformarea digitală IT. Aceasta a implementat cu succes Taiwania 2 – care ocupă locul 28 pe lista TOP500 a celor mai rapide supercomputer din lume – și a construit o infrastructură de supraveghere pentru Certis, în Singapore.

ASUS va găzdui, de asemenea, o sesiune cu privire la introducerea seriilor de servere ce oferă suport pentru familia de acceleratoare grafice NVIDIA și se potrivesc pentru diverse scenarii de utilizare și sarcini de lucru. Noile servere ASUS dispun, de asemenea, de cele mai recente procesoare Intel Xeon Scalable din a treia generație și AMD EPYC 7003. Un exemplu de proiectare avansată a serverelor o reprezintă modelele RS720A-E11, o serie de servere de uz general de la ASUS, care acceptă patru acceleratoare video NVIDIA într-un format 2U, oferind o flexibilitate ridicată în materie de grafică, stocare, rețea și alte extensii. Astăzi, ASUS oferă serii de servere atât pe platforme cu un singur socket, cât și cu două socketuri, suportând de la patru până la opt acceleratoare video NVIDIA ce ocupă două sloturi, în diferite formate. Designul hardware complet optimizat și tehnologia concepută pentru performanță, împreună cu puterea acceleratoarelor NVIDIA, le oferă clienților soluții mai bune pentru antrenarea AI, inferență și alte aplicații critice.

To Top