Stiri

ASUS se distribuie prin Network One Distribution (Asesoft)

ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula
ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula

După șocul înregistrat pe piața distribuției IT când mai multe companii s-au trezit cu conturile blocate de ANAF, mai multe companii producătoare au fost nevoite să se reorienteze.
Network One Distribution (NOD – cunoscută anterior ca Asesoft Distribution) a semnat un parteneriat strategic cu ASUS, prin care ţinteşte vânzări de 10 milioane de euro până la finalul acestui an.

Vrem ca produsele ASUS să fie disponibile unui număr cât mai mare de potenţiali utilizatori din România şi urmărim să consolidăm poziţia de lider inclusiv prin parteneriatul cu Network One Distribution. Acesta va acoperi întregul portofoliu de produse ASUS, de la laptopuri şi tablete la networking, monitoare, componente PC şi dispozitive multimedia. Ţintim ca, până la sfârşitul acestui an, să realizăm împreună o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro”, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.

Am integrat rapid întregul portofoliu ASUS în parte şi datorită investiţiei de 1,5 milioane de euro pe care NOD a derulat-o anul trecut pentru optimizarea logistică şi operaţională. În acest moment avem disponibile toate gamele de produse ASUS, pe care le putem oferi pe toate canalele de distribuţie” a declarat Răzvan Ziemba, Director General NOD.

ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula

ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula

To Top