Stiri

ASUS Republic of Gamers anunță noile smartphone-uri flaghhip din seria ROG Phone 5s

Smartphone ROG Phone 5s Pro cu AeroActive Cooler 5
Smartphone ROG Phone 5s Pro cu AeroActive Cooler 5
(CREDIT: ASUS)

ASUS Republic of Gamers (ROG) a adăugat două noi modele flagship reputatei serii de smartphone-uri de gaming ROG Phone 5. Cele două modele, ROG Phone 5s și ROG Phone 5s Pro, sunt dotate cu un hardware puternic, fiind echipate cu cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon® 888+ 5G, cu capabilități 5G avansate și caracteristici premium Snapdragon Elite Gaming.

Modelul 5s va fi disponibil luna aceasta, la prețuri care pornesc de la aprox. 5.399,99 lei, iar modelul 5sPro este așteptat pe piața locală ceva mai târziu, la începutul lunii decembrie.

Hardware de înaltă performanță

Cele două modele flagship sunt motorizate de cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon 888+ 5G, care oferă performanțe sporite, viteză de neegalat și WiFi 6E de clasă multi-gigabit, pentru a duce experiența jocurilor mobile la un nivel superior. Cu o viteză de ceas care atinge incredibila valoare de 3 GHz, performanța CPU este concepută pentru a oferi o putere de procesare mobilă de neegalat.

Toate modelele dispun, de asemenea, de până la 18 GB de memorie RAM rapidă LPDDR5, pentru a spori în mod dramatic performanța generală a jocurilor. În plus, managerul de performanță din Armoury Crate, care include faimosul X Mode, asigură performanțe maxime pentru orice scenariu de joc.

Răcire performantă

Pentru a permite o performanță maximă susținută, sistemul de răcire GameCool 5 din seria ROG Phone 5s are o structură termică optimă, CPU-ul fiind amplasat central și fiind flancat de bateria împărțită în două părți, câte una situată de fiecare parte a procesorului. Astfel, se asigură transferul căldurii generate de CPU către toate marginile și colțurile șasiului simultan, pentru o eficiență termică sporită. Camera de vapori 3D reconfigurată și foile de grafit extinse ajută, de asemenea, la răspândirea uniformă a căldurii pe tot dispozitivul, pentru a reduce acumularea de căldură în centru. AeroActive Cooler 5 preia și evacuează o cantitate incredibilă de aer direct în centrul telefonului – chiar acolo unde se află procesorul – pentru a oferi o scădere uimitoare de până la 10°C a temperaturii procesorului.

Smartphone ROG Phone 5s Pro

Smartphone ROG Phone 5s Pro (Foto: ASUS)

Festival de grafică mobilă

Ecranele de ultimă generație au fost dintotdeauna o trăsătură distinctivă a ROG Phone, iar seria ROG Phone 5s se constituie drept un veritabil festival în materie de grafică pe un dispozitiv mobil. Dispunând acum de o rată de eșantionare tactilă nativă de primă clasă, de 360 Hz, afișajul Samsung E4 AMOLED de 144 Hz / 1 ms oferă o experiență de joc extrem de fluidă, cu o latență tactilă ultra-redusă. Reglate în colaborare cu Pixelworks, lider în domeniul procesării vizuale, imaginile supreme sunt îmbunătățite și mai mult cu o acuratețe a culorilor de top la nivel mondial, tehnologie HDR mereu activă pentru a îmbunătăți imaginile non-HDR și un ecran protejat de cea mai rezistentă sticlă Corning Gorilla Glass Victus. Seria ROG Phone 5s este construită pentru a rezista și pentru a câștiga.

ROG Phone 5s Pro dispune în plus de o versiune color a ROG Vision, ecranul matricial dorsal unic, care evidențiază spiritul creativ ROG. ROG Vision poate afișa o varietate de animații elegante, care îți pot arăta dacă ROG Phone 5s Pro se încarcă, dacă există un apel primit, dacă modul X este activat și multe altele. Gamerii își pot crea chiar și propriile animații personalizate, pentru a-și personaliza și mai mult telefonul.

Control precis, asemănător cu al unei console de jocuri

Controlul total este caracteristica esențială a seriei ROG Phone 5s, iar sistemul de control AirTrigger 5 oferă jucătorilor moduri distincte de a interacționa cu ROG Phone 5s sau 5s Pro, oferind un nivel de control al jocului de neegalat. AeroActive Cooler 5 dispune, de asemenea, de două butoane fizice suplimentare pentru a permite o experiență de joc autentică, asemănătoare cu cea a unei console.

În plus, ROG Phone 5s Pro dispune de senzori tactili inovatori ascunși pe capacul din spate, care oferă funcții de declanșare L2/R2, la fel ca un controler de consolă de jocuri. Aceștia pot fi controlați cu ajutorul sistemului AirTrigger 5 și funcționează împreună cu senzorii cu ultrasunete, butoanele AeroActive Cooler 5 și comenzile de mișcare, pentru a oferi un control complet și o experiență de joc totală.

Peisaj sonor amplu

Sistemul audio GameFX de pe ROG Phone 5s Pro dispune de difuzoare duble simetrice cu șapte magneți pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate și de o mufă pentru căști de 3,5 mm, împreună cu un DAC ESS de calitate hi-fi. Ambele au fost optimizate în colaborare cu specialiștii audio de la Dirac, oferind seriei ROG Phone 5s o calitate audio cu adevărat impresionantă și un peisaj sonor mai larg. Pe lângă sunetele de calitate superioară, GameFX oferă, de asemenea, efecte sonore cristaline în timpul jocului și peisaje sonore puternice din punct de vedere auditiv.

Personalizare fără egal

Gamerilor le place să folosească personaje și ecrane din jocurile lor preferate pentru a-și etala stilul. De aceea, ASUS s-a asociat cu unele dintre cele mai populare titluri de jocuri pentru a crea o serie de pachete tematice diferite, pe care viitorii proprietari ai acestor smartphone-uri le pot folosi pentru a-și transforma telefoanele într-un dispozitiv de gaming cu adevărat unic.

To Top