Stiri

ASUS TAICHI și ASUS Transformer Book

ASUS a uimit astazi lumea IT cu o serie de lansari in domeniul tabletelor si notebook-urilor. Dintre produsele ASUS anuntate cu ocazia Computex doua ne-au atras atentia in mod special: ASUS TAICHI și ASUS Transformer Book.

ASUS TAICHI este un ultraportabil subțire și stilat cu o caracteristică uimitoare. Ambele modele de 11.6” și 13.3” beneficiază de câte un ecran IPS/FHD LED-backlit pe ambele fețe ale capacului. Cu un ecran sensibil la atingere pe partea exterioară a capacului, TAICHI deschide o întreagă serie de utilizări mobile, jucând atât rolul de ultrabook, cât și pe cel de tabletă. Cu capacul deschis, TAICHI este la fel ca orice alt ultrabook, venind cu o tastatură completă QWERTY cu iluminare și pad. Cu capacul închis, TAICHI devine o tabletă multi-touch cu suport pentru stiloul electronic, aducând un grad înalt de flexibilitate ce nu a mai fost experimentat vreodată pe un ultrabook. Mai mult, acestea utilizează același hardware. Cele două ecrane sunt complet independente unul față de celălalt și pot fi utilizate simultan, ceea ce înseamnă că Taichi poate fi folosit de doi utilizatori pentru o nouă gamă de aplicații inovative. TAICHI este ușor și subțire, la fel ca ASUS ZENBOOK și oferă mobilitate și performanță fără compromis prin cea de-a treia generație de procesoare Intel Core, stocare SSD rapidă și Wi-Fi 802.11n dual band.

ASUS Transformer Book este primul ultrabook convertibil din lume ce le permite utilizatorilor să treacă instant de la ultrabook la tabletă prin simpla detașare a ecranului. Acesta este destinat utilizatorilor ce preferă portabilitatea unei tablete multi-touch pentru divertisment, dar vor totuși să aibă acces la un ultrabook tradițional, bazat pe Windows, pentru productivitate. Transformer Book beneficiază de cele mai recente procesoare* Intel Core™ i7 cu grafică dedicată, alături de stocarea SSD și HDD, 4GB memorie RAM DDR3 dual channel și USB 3.0. Noul model dispune, de asemenea, de tehnologia ASUS SonicMaster dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear pentru a furniza, prin difuzoarele integrate, sunet cu o claritate de cristal și bass profund. Transformer Book integrează două camere, una frontală HD și alta de 5MP, devenind un instrument pentru a fotografia și comunica video. Noul portabil ultraușor este disponibil cu ecrane Full HD IPS de 11.6”, 13” sau 14” cu posibilități multi-touch. Acesta poate fi detașat de tastatura QWERTY pentru a avea o tabletă portabilă ce oferă cei mai bun din ambele medii mobile.

To Top