Stiri

ASUS te plătește dacă ajungi cu produsul în garanție

Ciprian Donciu - ASUS România
Ciprian Donciu - ASUS România

ASUS România te plătește cu o sumă egală cu valoarea achiziției dacă ajungi cu produsul în garanție. Bineînțeles, în cazul unei asemenea „neplăceri” vei avea toți bani în cont și vei rămâne și cu produsul cumpărat ce va fi reparat în cadrul garanției.

ASUS derulează în perioada 1 august – 31 decembrie 2015 campania „Fiabilitate garantată sau primești banii înapoi”. Promovând calitatea laptopurilor și a tabletelor ASUS, programul asigură orice cumpărător că își va primi banii înapoi în cazul întâmpinării vreunui defect hardware, iar în același timp produsul îi va fi reparat.

“Avem încredere în calitatea produselor noastre și le putem oferi utilizatorilor o extra-garanție. Dorim să îi convingem că fac cea mai inteligentă și sigură alegere cumpărând un laptop sau o tabletă ASUS”, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager și Business Development Manager ASUS România.

Ciprian Donciu - ASUS România

Ciprian Donciu – ASUS România

Prin acest program, compania își duce mai departe angajamentul privind asigurarea calității produselor sale. Clienții ASUS pot avea certitudinea unei alegeri sigure în privința fiabilității laptopurilor sau a tabletelor cumpărate, indiferent din ce gamă fac parte. În eventualitatea dezvoltării vreunui defect hardware pe parcursul primelor 12 luni de la achiziție, compania va asigura reparația gratuită și în același timp va returna contravaloarea produsului în cauză.

Pentru a beneficia de acest avantaj, fiecare cumpărător trebuie să își înregistreze produsul pe site-ul https://asuspromotions.com/ro/ro/reliability/ în termen de 15 zile de la data achiziției, încărcând o copie digitală a facturii fiscale.

În cazul apariției vreunui defect hardware, clientul va contacta serviciul de asistență ASUS pentru a raporta problema și a aranja remedierea acesteia. În termen de 30 de zile de la eventuala reparație, utilizatorul trebuie să transmită o cerere de ramburs prin intermediul aceluiași site web. Compania îi va returna banii direct în contul bancar în termen de 30 de zile de la validarea aplicației pentru ramburs.

Ciprian Donciu - ASUS România

Ciprian Donciu – ASUS România

Pe parcursul anului trecut, ASUS a obţinut 4326 de distincţii din partea publicațiilor din întreaga lume. Echipa de cercetare și dezvoltare din cadrul ASUS numără 4500 de ingineri, ceea ce reprezintă peste 30% din totalul de angajați la nivel global. Compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14,5 miliarde USD în 2014.

Portofoliul ASUS cuprinde laptopuri și tablete adecvate oricărui scenariu de utilizare sau tip de utilizator. Astfel, gama Zenbook cuprinde ultrabook-uri elegante, ușoare, subțiri și performante, seria ROG G se adresează pasionaților de gaming, seriile mainstream X și K oferă cel mai bun raport preț-performanță, convertibilele 2-în-1 ASUS Transformer Book satisfac utilizatorii mobili prin flexibilitate ridicată, iar audiofilii vor găsi o mulțime de opțiuni în gama dedicată, ASUS N. Și în privința tabletelor, diversitatea portofoliului ASUS va mulțumi majoritatea consumatorilor. Seriile disponibile sunt: MemoPad (cu Android), VivoTab (cu Windows), Fonepad (cu Android și suport de date și voce 3G/4G), Transformer Pad (cu Android și tastatură detașabilă), Zenpad (noua gamă premium lansată la Computex 2015).

Imagini de la conferință: http://bit.ly/1H5ZxOt

To Top