Stiri

ASUS Transformer Book Duet TD300, primul hibrid laptop-tabletă cu 4 moduri de lucru și 2 sisteme de operare

ASUS Transformer Book Duet TD300
ASUS Transformer Book Duet TD300

ASUS a anunțat Transformer Book Duet (TD300), primul dispozitiv din lume care oferă patru moduri de lucru: laptop și tabletă cu Windows, laptop și tabletă cu Android. Utilizatorii pot comuta de la un sistem de operare la celălalt în doar 4 secunde, fie că folosesc portabilul ca laptop, fie ca tabletă. O simplă atingere a butonului Instant Switch sau a tastei virtuale de pe tabletă face trecerea rapidă din mediul Android la Windows și viceversa. Integrând un procesor Intel Core i7, Transformer Book Duet poate fi chiar de două ori mai rapid decât tabletele de pe piață ce folosesc procesoare ARM. Tehnologia ASUS SonicMaster și cele două difuzoare încorporate oferă un sunet incredibil pentru un divertisment captivant.

Patru moduri de lucru, laptop și tabletă cu două sisteme de operare și Instant Switch

ASUS Transformer Book Duet (TD300) este un dispozitiv capabil să ruleze atât ca tabletă cu Android sau Windows 8.1, cât și ca notebook. Utilizatorii pot comuta între cele două sisteme de operare prin apăsarea butonului Instant Switch sau a unei taste virtuale de pe tabletă. Transformer Book Duet dispune de un puternic procesor Intel Core i7 cu grafică Intel HD și de 4GB DDR3L 1600 memorie, componente ce-i sporesc performanța, făcându-l până la de două ori mai rapid decât o tabletă existentă, bazată pe procesor ARM.

Tehnologia ASUS din spatele butonului Instant Switch oferă performanțe și productivitate superioare altor soluții dual-OS. Comutarea este rapidă, fluidă, fără întreruperi, permițându-i utilizatorului să reia lucrul de unde a rămas pe fiecare sistem de operare. Fără a apela la virtualizare, Instant Switch îi permite fiecărui sistem în parte să folosească întreaga putere a procesorului Intel.

ASUS Transformer Book Duet TD300

ASUS Transformer Book Duet TD300

Performante audio-video

ASUS Transformer Book Duet (TD300) redă o imagine excelentă pe ecranul tactil cu diagonală de 13.3″, rezoluție 1920 x 1080 Full HD și panou IPS. Interfața multi-touch are o sensibilitate și o viteză de reacție superioare cerințelor Microsoft pentru mediul Windows 8.1. Pe partea de sunet, portabilul vine cu tehnologia ASUS SonicMaster ce redă un sunet fidel prin intermediul celor două difuzoare încorporate în tabletă.

ASUS Transformer Book Duet TD300

ASUS Transformer Book Duet TD300

Transformer Book Duet dispune de o cameră HD frontală cu microfon integrat pentru video conferințe online. Tableta oferă 128GB stocare pe SSD, capacitate ce poate fi extinsă prin folosirea unui card MicroSD de până la 64GB. Dock-ul cu tastatură include un hard disk de 1TB, porturi USB 3.0 și USB 2.0, port de rețea, ieșire HDMI 1.4 cu suport 1080p. În privința conectivității, ASUS Transformer Book T300 dispune de interfață wireless 802.11ac Wi-Fi și tehnologie Bluetooth 4.0 cu EDR.

ASUS Transformer Book Duet TD300

ASUS Transformer Book Duet TD300

Transformer Book Duet preia binecunoscutul design cu cercuri concentrice întâlnit la multe alte produse ASUS. Dispozitivul este compact, tableta măsurând 342.7 x 216.3 x 12.9mm, iar stația de andocare – 340.9 x 217.6 x 16mm. Cele două părți cântăresc împreună în jur de 1.9kg, Transformer Book Duet fiind extrem de portabil și flexibil, potrivit pentru oamenii care călătoresc mult și nu vor să se despartă de mediul digital.

Specificațiile lui Transformer Book Duet TD300:

  • Două sisteme de operare: Windows 8.1 Standard și Android 4.1
  • Ecran multi-touch de 13.3″ Full HD cu IPS
  • Procesoare Intel Core i7
  • Memorie 4GB DDR3L 1600 RAM
  • Stocare: Până la 128GB iSSD, Până la 1TB HDD
  • Conectivitate: 802.11ac Wi-Fi; Bluetooth 4.0 + EDR
  • Porturile tabletei: Micro SD card, jack audio pentru căști, alimentare
  • Porturile dock-ului cu tastatură: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 10/100Mbit/s LAN, HDMI 1.4, audio combo jack, alimentare
To Top