Stiri

ASUS Transformer Pad TF700T – ASUS Infinity

ASUS Transformer Pad TF700T (nume de cod Transformer Pad Infinity) a fost lansată în România, în acelasi moment cand a fost lansat si pe plan mondial. ASUS Transformer Pad TF700T va ajunge în România săptămâna aceasta, prețul situându-se în jurul a 2799 lei, inclusiv TVA si este din punctul nostru de vedere cea mai buna solutie cu Android disponibila pe piata.

Tableta are un ecran Super IPS+ de 10.1” cu o luminozitate excepțională de 600nit și rezoluție FullHD 1920×1200, beneficiind de protecția sticlei Gorilla Glass2. Modelul dispune de un procesor NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 la 1.6GHz (sau 1.7GHz când rulează aplicația pe un singur nucleu), 12 nuclee grafice GeForce, iar camera foto principală se evidențiază prin senzorul de 8MP, diafragma de F2.2, lentilele cu 5 elemente, funcția auto-focus și blițul LED.
Nucleul suplimentar este eficient din punct de vedere energetic și poate prelucra sarcini mai puțin solicitante precum modul de așteptare activ, muzică, filme, fiind transparent sistemului de operare și aplicațiilor.

Similar celorlalte tablete din familia Transformer Pad, Infinity beneficiază de un dock mobil, fiind o adevărată inovație 2 în 1. Toate caracteristicile ce au făcut modelele Transformer Pad cele mai căutate tablete cu Android au fost perfecționate în noul Infinity, cea mai importantă schimbare fiind ecranul Full HD care redă filme și imagini cu claritate de cristal.

Rulând la 1.6GHz, procesorul tabletei Transformer Pad Infinity oferă o experiență Full HD incredibilă în timp ce ecranul cu aspect 16:10, rezoluția nativă 1920 x 1200 și unghiul larg de 178 grade sunt caracteristici perfecte pentru vizonarea clipurilor FullHD, rularea celor mai recente jocuri HD și navigarea web. Tehnologia Super IPS+ integrată în ecran permite buna operare a tabletei atât în interior, cât și în spațiile deschise, luminoase. Exteriorul beneficiază de un finisaj metalic pus în valoare de culorile gri ametist și auriu-șampanie.

To Top