Stiri

ASUS Transformer Prime în România

Asus Eee Pad Transformer Prime

Cea mai puternică tabletă a momentului a fost lansată în țara noastră. ASUS a organizat astăzi, 16 decembrie, o conferință de presă în care a prezentat modelul cea a atras atenția presei internaționale.
Prima tabletă din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core și-a făcut apariția în cele două palete cromatice disponibile (gri ametist și auriu șampanie) și în compania celorlalte produse din familia Eee Pad – Transformer, Slider și Slate.
Pe lângă performanțele multimedia superioare, Transformer Prime se mândrește cu o carcasă metalică ultra-subțire de numai 8.3mm, sunet cu tehnologie ASUS SonicMaster, o cameră de 8MP cu auto-focus și bliț LED. Tableta are o autonomie energetică de până la 18 ore atunci când este combinată cu dock-ul mobil.
ASUS va oferi din prima zi după lansarea oficială Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich upgrade gratuit pentru toată gama de tablete Android. Eee Pad Transformer Prime va ajunge în magazinele din România la începutul anului viitor, prețul aproximativ fiind de 2799 lei (cu dock, TVA inclusiv).

Specificații ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201

Ecran LED IPS cu diagonala de 10.1 inci, rezoluție 1280×800 pixeli, multitouch 10 atingeri, protejat cu sticlă Corning Gorilla
Chipset NVIDIA Tegra 3 Quad-core
Memorie LP DDR2 1 GB
Stocare 32GB /64GB +ASUS WebStorage
Wireless 802.11 b/g/n
Bluetooth 2.1+ EDR
Cameră frontală 1.2 megapixeli
Cameră principală 8 megapixeli cu autofocus, LED flash, diafragma F2.4
Senzor de lumină, accelerometru, giroscop, busolă digitală, GPS
Intrări/Ieșiri mufă audio, microfon, HDMI, cititor de carduri microSD, microfon intern
Suport Flash
Aplicații ASUS launcher, @Vibe Music, ASUS WebStorage, MyLibrary, MyNet, MyCloud, File manager, ASUS sync, SuperNote, App Locker, App Backup, TegraZone, Polaris Office
Baterie Litiu polimer 25Wh
Dimensiuni 263*180.8*8.3mm
Greutate 586g
Sistem de operare Android 3.2 Honeycomb (upgradabil la Android 4.0 Ice Cream Sandwich)

Asus Eee Pad Transformer Prime

To Top