Stiri

ASUS VG236H 3D a ajuns în România

ASUS a anunțat disponibilitatea pe piața românească a monitorului 3D VG236H dotat cu tehnologiile NVIDIA 3D Vision și Trace Free II. Acesta are un timp de răspuns de 2ms (de la gri la gri) și o rată de reîmprospătare dublă de 120Hz, pentru a putea oferi efecte vizuale 3D ultra detaliate, la rezoluție FullHD.

Monitorul VG236H FullHD cu diagonala de 23 inci utilizează tehnologia NVIDIA 3D Vision preluând avantajele ochelarilor activi. Tehnologia ASUS Splendid optimizează fidelitatea redării culorilor aplicând cinci moduri predefinite (joc, cinema, noapte, decor și standard). În modul pentru jocuri, ASUS Splendid luminează în mod automat scenele închise, zonele greu de observat și lasă neatinse alte texturi luminoase pentru a ajuta jucătorii în reperarea inamicului ascuns în colțurile întunecoase ale ecranului, fără a afecta culorile scenei globale.

Pe piața românească sunt disponibile modelele ASUS VG236H și VG236HE la prețurile aproximative de 1999 RON, respectiv 1599 RON (TVA inclus). VG236H include în plus ochelarii 3D NVIDIA.asus vg236h

To Top