Stiri

ASUS VG248 a fost desemnat monitorul oficial PGL în 2013

Monitorul ASUS VG248 a fost ales de comunitatea de gaming din România pentru a fi folosit în toate competițiile Professional Gamers League din acest an.

ASUS sprijină sportul electronic, oferind cel mai performant monitor de gaming al momentului. ASUS VG248 a fost folosit de cei mai buni jucători din România în cadrul finalelor sezonului 3 Romanian eSport Championship pentru League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive și DOTA 2. Competiția organizată de Professional Gamers League s-a desfășurat în weekendul 25-26 mai în incinta Turbohalle din București.

ASUS VG248 este conceput în mod special pentru a oferi un avantaj jucătorilor profesioniști. Imaginile din jocuri sunt afișate rapid, fără efect de ghosting, iar luminozitatea este suficient de ridicată pentru a pune în evidență colțurile întunecate în care se poate ascunde adversarul.

asus_vg278q

ASUS VG248 este primul monitor din lume care oferă o rată de refresh de 144Hz și un timp de răspuns de numai o milisecundă. Cu o luminozitate de 350 cd/m2, panoul monitorului oferă utilizatorului libertatea de a face reglajele necesare în funcție de jocul rulat. Modelul VG248 are o diagonală de 24 inci și beneficiază de un panou FullHD cu iluminare LED și o rată de contrast de 1000:1. Monitorul integrează o pereche de boxe de 2W, oferind și o ieșire audio jack de 3,5 mm. Jucătorii au libertatea de a folosi cele mai performante căști din gama ROG fără a fi incomodați de fire, sunetele redate cu fidelitate oferind indicii despre zona în care se află adversarul.

“În afară de experiența vizuală foarte bună oferită jucătorului, monitorul ASUS VG248 creează un mediu de joc extrem de plăcut și de ușor. Rata de refresh de 144Hz oferă gamer-ului posibilitatea de a-şi îmbunătăți timpul de răspuns în joc și, implicit, performanța în competiții. Iluminarea de tip backlight, gradul de luminozitate și unghiurile de vizualizare pe orizontală și verticală contribuie, totodată, la realizarea unui joc complet”, a declarat Silviu Stroie, CEO Computer Games, organizatorul campionatelor naționale de jocuri pe calculator.

Printre cele mai așteptate evenimente de gaming din România, din acest an, se numără DreamHack București 2013, care va avea loc pe 14 și 15 septembrie, la Sala Polivalentă. Mii de oameni vor veni să vadă jucători din toată lumea care se vor întrece în competiții de StarCraft 2, League of Legends și Counter-Strike: Global Offensive.

Monitorul ASUS VG248 este disponibil în România la un preț aproximativ de 1600 lei (TVA).

To Top