Stiri

ASUS VivoBook, portabile cu ecrane tactile

Asus VivoBook S400
Asus VivoBook S400

ASUS VivoBook S200 și S400 deschid o nouă serie de portabile cu ecrane de la 11.6” la 14”, dezvoltate în jurul interacțiunii naturale prin interfața tactilă. Optimizate pentru Windows 8, modelele ASUS VivoBook prezintă totodată un design atractiv, durabil și portabil. Fiecare dintre portabile integrează sunetul ASUS SonicMaster și funcția instant-on ce permite reluarea lucrului în 2 secunde. ASUS oferă fiecărui utilizator de VivoBook și 32GB spațiu în WebStorage pe o perioadă de 3 ani. ASUS VivoBook aduce o experiență nouă și plăcută în utilizarea unui portabil, seria urmând să se extindă cu noi modele până la sfârșitul acestui an.

Toate modelele folosesc panouri tactile multi-punct cu răspuns rapid și touchpad-uri mari ce integrează tehnologia ASUS Smart Gesture încurajând comenzile tactile. Modelul compact S200 utilizează un touchpad de mărimea unui notebook de 14”, oferind consumatorilor mai mult spațiu de manevră.
Mai mult, S200 este dotat un hardware audio supradimensionat. Deși are ecran de 11.6”, difuzoarele au fost concepute pentru modele de 14” și 15”, rezultând un sunet mai puternic și mai imersiv decât cel oferit de majoritatea notebook-urilor standard.

Pornirea în numai două secunde din modul de așteptare oferă utilizatorilor acces instant la Windows 8 chiar și după o perioadă îndelungată în care nu au mai fost lângă dispozitiv, înlăturând timpul de așteptare pentru inițializarea sistemului. Bateriile eficiente măresc timpul de așteptare la 15 zile pentru VivoBook S200. Acestă experiență perfectă se asociază cu designul centrat pe cloud. Toate modelele VivoBook includ 32GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage, gratuit timp de trei ani.

Fiind un dispozitiv ce pune accentul pe designul luxos, funcțiile exclusive și utilizarea sistemului Windows 8, ASUS dorește să îl ofere unui număr cât mai mare de utilizatori. Noile portabile pot fi comandate deja, iar livrările sunt vor începe în prima parte a lunii noiembrie. În România, prețul aproximativ al unui model S200 va fi de 2599 lei (cu TVA inclus).

Asus VivoBook S400

Asus VivoBook S400

To Top