Stiri

ASUS Xonar U3

Soluțiile audio integrate în notebook-uri nu sunt întotdeauna cele mai bune, utilizatorii care folosesc portabilele pentru divertisment fiind nemulțumiți de prestația acestora. Xonar U3 cântărește doar 25 de grame și poate fi transportat ușor în buzunar. Instalarea este facilă; egalizatoarele audio sunt pre-configurate, iar modurile de lucru (pentru jocuri, muzică, filme și căști) îmbunătățesc simplu și rapid sunetul notebook-urilor.

Dispozitivul Xonar optimizează basul și sunetele înalte, oferind o fidelitate audio deosebită pentru căștile cu impedanțe de până la 150 ohmi. Xonar U3 include numeroase tehnologii Dolby Home Theater, printre care: Dolby Headphone, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital Virtual Speaker și Dolby Digital Live. Placa de sunet Xonar U3 este ideală pentru gameri, grație tehnologiei GX 2.5 Gaming Audio Engine, care este compatibilă cu semnalul audio EAX 5.0. Aceasta permite redarea simultană a până la 128 de efecte audio, contribuind la o experiență 3D realistă.

Dispozitivul ASUS Xonar U3 va fi disponibil în România de la mijlocul lunii mai la prețul de aproximativ 179 RON (TVA inclus).

To Top