Stiri

ASUS ZenBook este cu adevărat Zen

Asus Zenbook

Asus România a prezentat în cadrul unui eveniment organizat astăzi la Hotel Intercontinental noul ultrabook ASUS ZENBOOK. La evenimentul de lansare au participat alături de jurnaliști și primii utilizatori de ZENBOOK UX21/UX31 din România, reprezentând grupuri de potențiali utilizatori: Andi Moisescu – realizator TV, Ana Wagner – artist plastic, Florin Ştiolică – avocat și Ruxandra Boga – studentă.

Zenbook prezintă un design elegant, realizat în totalitate din aluminiu. Suprafețele sunt plăcute la atingere iar pad-ul foarte ușor de folosit. Problemele cu uzura suprafețelor din plastic pot fi date uitării, Zenbook păstrându-se ca nou după o perioadă mare de folosință. De regulă, carcasele de plastic prezentau urme de frecare la colțuri, aspectul laptop-urilor fiind afectat. Aluminiul rezistă mult mai bine la frecare iar dimensiunile reduse ale ultrabook-ului îl recomandă ca un partener nelipsit. ZenBook are o greutate de numai 1.1 kilograme fiind în acest moment cel mai ușor, mai puternic și mai subțire portabil existent pe piață.
Asus Zenbook
Acesta utilizează cel mai recent procesor Intel Core din a doua generație (optimizat pentru laptop-uri), SATA Revision 3.0, stocare SSD, Bluetooth V4.0 și USB 3.0. ASUS a adăugat, de asemenea, tehnologia USB Charger+ care folosește puterea portului USB 3.0 pentru reîncărcarea dispozitivelor portabile într-o fracțiune de timp din perioada necesară în mod normal.
Întreaga serie ASUS ZENBOOK va fi disponibilă utilizatorilor din România începând de săptămâna următoare. Prețurile pornesc de la 4300 lei (TVA inclus) – modelul UX21E.

Specificații tehnice pentru modelele Asus Zenbook.

ASUS Zenbook

To Top