Stiri

ASUS ZENBOOK Prime a fost prezentat în București

Noua generație a seriei ASUS ZENBOOK a fost inaugurată la București prin lansarea celui mai avansat ultrabook din lume – ZENBOOK Prime. Portabilul se mândrește deopotrivă cu un design artistic și o echipare tehnică de ultimă oră – cea de-a treia generație de procesoare Intel Core i7, SSD-urile rapide și ecranul Full HD 1080p IPS.

ZENBOOK Prime este ultra-ușor și ultra-subțire, antrenând în jurul lui atât iubitorii de frumos, cât și devoratorii de tehnologie de vârf. Lansarea ASUS a avut loc la un hotel de 5 stele din București, în prezența reprezentanților mass-media. Evenimentul a cuprins și o mini-expoziție de fotografie pe tema conexiunii dintre ZENBOOK Prime și fashion.

Disponibil în versiunile UX21A (11.6”) și UX31A (13.3”), ZENBOOK Prime le permite utilizatorilor să reia lucrul din standby în doar două secunde, atunci când redeschid ecranul într-un interval de două săptămâni. Tehnologia audio ASUS SonicMaster îl evidențiază în plan audio, iar greutatea îl recomandă activităților din mers – 1.1Kg în cazul lui UX21A, respectiv 1.3Kg pentru UX31A.

Construit pentru multimedia HD, într-o formă suplă și eficientă, ZENBOOK Prime utilizează cea de-a treia generație de procesoare Intel Core i7 bazate pe tehnologia Ivy Bridge. Cu o grafică HD 4000 integrată și capabilități multitasking îmbunătățite, acesta crește performanța și reduce consumul de energie. Oferind un transfer de date rapid, SSD-urile SATA 6Gb/s sunt de patru ori mai rapide decât hard disk-urile mecanice și de două ori mai rapide decât SATA 3Gb/s. Porturile USB 3.0 le înlocuiesc complet pe cele USB 2.0, operând de până la 10 ori mai rapid, menținând în același timp compatibilitatea totală.

Îndeplinind o promisiune de bază a conceptului ultrabook, ZENBOOK Prime le oferă consumatorilor un răspuns spontan, reactivându-se din standby în numai 2 secunde. Perioada de așteptare poate ajunge până la două săptămâni în modul S3 sau la 200 de zile în modul S4, cu funcții speciale pentru a preveni pierderea de date în tot acest timp. Eficiența energetică se traduce într-o autonomie de 7 ore, permițând utilizatorilor să-și continue munca și să se bucure de conținutul multimedia chiar și atunci când sunt departe de un punct de reîncărcare.

Pentru a încuraja ușurința în utilizare și accesibilitatea, ASUS a adăugat modelului ZENBOOK Prime un touchpad optimizat pentru gestică rezultând o mai mare libertate de interacțiune. Tastatura chiclet beneficiază de iluminare proprie pentru o dactilografiere mai ușoară într-o cameră cu lumină obscură, păstrând un aspect atractiv. Una dintre principalele îmbunătățiri vine sub forma unui ecran full HD 1080p ce utilizează un panou IPS.

ZENBOOK Prime este compact și puternic pentru calculul mobil. UX21A cântărește doar 1.1Kg, în timp ce modelul UX31A bifează 1.3Kg. Ambele sunt ultra-subțiri cu un profil cuprins între 3 și 9 mm, permițând o potrivire cu numeroase scenarii și moduri de utilizare.

To Top