Stiri

Noul și puternicul Zenfone 10: performanță în format compact

Telefon Zenfone 10
Telefon Zenfone 10

Iconicul smartphone Zenfone a ajuns la generația a 10 și continuă deja tradiționalul format compact, fiind dotat cu ecran de 5,9 inchi și performanțe care redefinesc așteptările privind telefoanele inteligente compacte. Zenfone 10 anunță o nouă eră, în care „compact” înseamnă „puternic”, iar „mic” devine ceva „măreț”. Dispozitivul este propulsat de platforma mobilă flagship Snapdragon® 8 Gen 2 împreună cu cele mai recente tehnologii de memorie LPDDR5X și ROM UFS 4.0 pentru cea mai bună performanță. Dar, în mod uimitor, durata de viață a bateriei a fost mărită cu aproape 13%, fără nicio modificare a capacității acumulatorului. De asemenea, ASUS a adăugat încărcarea wireless comodă, compatibilă cu Qi.

Telefon Zenfone 10

Telefon Zenfone 10

ASUS Zenfone 10 poate precomandat și va fi disponibil în România începând cu 31 iulie 2023, în trei configurații hardware. Prețurile vor porni de la aprox. 3999 lei (taxe incluse) pentru echiparea cu stocare de 128GB și 8GB RAM. Configurația intermediară – cu 8GB RAM și 256GB stocare – va putea fi achiziționată la prețuri de la aprox. 4199 lei (taxe incluse), în timp ce modelul de top – cu 16GB RAM și 512GB stocare – va fi disponibil la prețuri de la aprox. 4699 lei.

De neratat este și campania promoțională Early Bird, organizată de ASUS pe plan local. Astfel, pentru precomenzile din perioada 29 iunie – 31 iulie 2023 cumpărătorii de pe eShop-ul oficial ASUS vor benefica de o reducere de 200 lei pentru modelul cu 8GB RAM și 256GB ROM (Aurora Green, Midnight Black, Comet White, Eclipse Red și Starry Blue) și de o reducere de 300 lei în cazul configurației maximale (16GB RAM/512GB ROM, Midnight Black și Aurora Green).

Ce anume îl scoate din mulțime pe noul Zenfone 10?

Dincolo de formatul compact, conceput pentru a fi utilizat fără efort cu o singură mână, ecranul AMOLED avansat cu rată de reîmprospătare de până la 144 Hz al lui Zenfone 10 redă culori ultra vii în orice condiții, iar imaginile sunt îmbunătățite și mai mult în colaborare cu Pixelworks®, companie de top în domeniul procesării vizuale. Ecranul oferă o precizie incredibilă a culorilor Delta E <1 și o derulare ultra-ușoară, alături de gamele largi de culori 151,9% sRGB și 112% DCI-P3 de calitate cinematografică.

Telefon Zenfone 10

Telefon Zenfone 10

De asemenea, cea de-a doua generație a stabilizatorului cu 6 axe Hybrid Gimbal Stabilizer 2.0 din dotarea camerei de pe spate de 50 MP menține filmările și mai clare și fără tremur, chiar și atunci când camera este în mișcare. Acest gimbal OIS inovator monitorizează fiecare mișcare a lui Zenfone 10, în orice direcție, și folosește aceste informații pentru a regla întregul modul al camerei în timp real. Acesta poate compensa deplasările de până la +/- 3°, astfel încât poate ajuta la uniformizarea chiar și a celei mai dinamice acțiuni, fără distorsiuni optice sau efect de „ghosting”. În combinație cu tehnologia de auto-focalizare ultra-rapidă – care focalizează rapid și reacționează fără probleme la schimbări – și cu algoritmii hardware anti-vibrație EIS, Zenfone 10 oferă imagini de acțiune foarte fluide și cu aspect profesional, indiferent de subiect.

Facilitățile superioare anti-vibrare ale sistemului Hybrid Gimbal Stabilizer 2.0 cu 6 axe sunt completate de tehnologia Adaptive EIS. Aceasta utilizează giroscopul încorporat pentru a detecta mișcarea, permițând ajustări dinamice ale dimensiunii câmpului vizual, pentru a menține videoclipurile perfect stabile în orice moment.

Telefon Zenfone 10

Telefon Zenfone 10

Camera frontală de 32 MP de pe Zenfone 10 a fost și ea îmbunătățită și dispune acum de un senzor RGBW cu pixeli mari, de 1,4 μm, ceea ce-i conferă camerei performanțe excepționale în condiții de iluminare slabă.

Tehnologia OZO Audio le oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege între eliminarea zgomotului produs de vânt pentru înregistrări cristaline în aer liber sau capturarea unui sunet spațial 3D Surround captivant și de înaltă fidelitate. Experiența fotografică a fost îmbunătățită și mai mult prin posibilitatea de a accesa modul Light Trail și funcțiile Quick Shot chiar și atunci când ecranul telefonului este oprit. Quick Shot este o nouă funcție care le permite utilizatorilor să captureze instantaneu o fotografie printr-o dublă apăsare a tastei de volum.

Inteligență la îndemână

De asemenea, ASUS a dotat Zenfone 10 cu și mai multe facilități inteligente, valorificând funcțiile avansate de inteligență artificială, pentru a ridica experiența utilizatorului la noi cote. De la ajustări avansate ale interfeței de utilizare până la funcții inteligente ale camerei, Zenfone 10 se adaptează la nevoile și preferințele utilizatorului și ajută ca fiecare interacțiune să fie intuitivă și fără efort.

Elegantul Zenfone 10 este disponibil într-o gamă de cinci culori revigorante, inclusiv trei nuanțe noi, toate fiind inspirate de culorile armonizate ale cosmosului. De asemenea, acest telefon este construit pe principii de sustenabilitate, încorporând materiale ecologice din policarbonat de origine biologică precum și o proporție sporită de ambalaje reciclabile.

To Top