Stiri

ASUS Zenfone 6

ASUS Zenfone 5
ASUS Zenfone 5

ASUS a prezentat ZenFone, o serie nouă de telefoane inteligente, cu ecrane de 4, 5 și 6 inci, disponibile în diverse culori, potrivite oricărui utilizator. Gama ZenFone introduce interfața grafică ZenUI, disponibilă exclusiv pe dispozitivele ASUS.

ASUS Zenfone 6 oferă un ecran HD ce măsoară 6 inci pe diagonală, permițând utilizatorilor vă vadă mai mult din ceea ce își doresc. La fel ca ZenFone 5, ecranul luminos al noului ZenFone 6 dispune de tehnologiile GloveTouch și PenTouch, astfel încât utilizatorul să poată folosi dispozitivul cu mănușa sau cu orice stylus. Telefonul integrează puternicul procesor Intel Atom Z2580, tactat la 2GHz.

ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5

Ecranul generos al lui ZenFone 6 este completat de tehnologia audio ASUS SonicMaster cu sunet virtual surround oferit prin căști pentru un o experiență captivantă atunci când sunt rulate filme sau jocuri. ZenFone 6 include o cameră principală de 13 megapixeli, ce beneficiază în mod similar de tehnologia PixelMaster și o cameră frontală de 2 megapixeli pentru autoportrete și comunicații video.
ZenFone 6 este disponibil în cele patru culori principale: negru cărbune, alb perlat, roșu cireșiu și auriu șampanie.

Prezentare ASUS ZenFone și PadFone mini

ZenFone 4, 5 și 6 beneficiază de noua interfață grafică de la ASUS – ZenUI. ZenUI include și mesagerie gratuită, motorizată de Omlet Chat pe o platformă Omlet Open Messaging. Acest instrument de comunicații le permite utilizatorilor să partajeze aproape orice fel de conținut cu oricine, pe orice telefon, totul fără taxe asociate transmiterii de SMS-uri și MMS-uri.

Specificații ASUS ZenFone 6

Ecran IPS 6 inci HD 1280 x 720 pixeli
Procesor Intel Atom Z2580 2GHz cu tehnologie Quad-Thread Hyper-Threading
Android 4.3 (va face trecere la Android 4.4 KitKat)
GSM/GPRS/EDGE; WCDMA/HSPA+
DC-HSPA+ (DL/UL): 42/5.76 Mbps
802.11b/g/n; Wi-Fi Direct
Cameră 13 megapixeli
Cameră frontală 2 megapixeli
1GB RAM
Baterie 3230mAh
Slot microSD pentru carduri de până la 64GB
166.9 x 84.3 x 9.9-5.5mm
200g

To Top