Stiri

ASUS anunță evenimentul virtual de lansare Zenfone 11 Ultra

Lansare ASUS Zenfone 11 Ultra
Lansare ASUS Zenfone 11 Ultra
(CREDIT: ASUS)

La jumatatea lunii viitoare există o dată pe care vei dori să ți-o marchezi în calendar: 14 martie, ora 14:00. Este momentul în care ASUS va lansa online noul și revoluționarul Zenfone 11 Ultra, un smartphone care schimbă regulile jocului și care împinge limitele inovației, oferind putere, inteligență și o experiență foto fără precedent.

Zenfone 11 Ultra redefinește tehnologia mobilă cu ecranul său captivant, care beneficiază de un panou mai mare, fără margini, design nou, precum și de performanțe îmbunătățite, bazate pe platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 3. Toate caracteristicile sunt împachetate elegant într-un șasiu premium cu un finisaj mat oleofob pe spate.

Sistemul de camere de ultimă generație, îmbunătățit prin inovații hardware și software, le permite utilizatorilor să realizeze fotografii și clipuri video uimitoare în orice mediu. Cu o stabilitate îmbunătățită pentru filmare și un nou mod de cameră susținut de AI, utilizatorul va putea surprinde mai ușor orice moment. Cu integrarea AI de ultimă oră, Zenfone 11 Ultra va oferi experiențe de neegalat. Dar dincolo de inteligența artificială avansată pentru fotografii, dispozitivul se evidențiază și prin funcțiile inovatoare AI suplimentare, care vor îmbunătăți în mod considerabil interacțiunile utilizatorului în toate aspectele vieții de zi cu zi.

Evenimentul de lansare Zenfone 11 Ultra va fi transmis online, oferind entuziaștilor din domeniul tehnologiei și reprezentanților mass-media din întreaga lume acces direct la prezentarea unui dispozitiv revoluționar. Salvează-ți în calendar data de 14 martie 2024, la ora locală 14:00 și accesează https://www.asus.com/event/zenfone pentru a descoperi viitorul tehnologiei mobile.

To Top