Stiri

Ateliere Fără Frontiere sărbătorește 6 ani

Desktop CyberPower cu Intel Z68
Desktop CyberPower cu Intel Z68

Ateliere Fără Frontiere sărbătorește pe 15 mai 6 ani de activitate ai atelierului de inserție, în cadrul unei ceremonii ce are loc la sediul asociației din Șoseaua Olteniței nr 105.

În cadrul evenimentului, sunt invitați partenerii asociației care vor participa la activitățile din atelier și la un workshop de reciclare creativă cu premii surpriză.

Ateliere Fără Frontiere își prezintă astfel rezultatele celor șase ani de atelier de inserție. Din 2009 și până acum au fost create oportunități de angajare pentru 148 de persoane în dificultate, care au lucrat sau lucrează în continuare în cadrul celor trei unități de producție iar 41 dintre ei au găsit un loc de muncă stabil pe piața convențională a muncii.

De la înființare și până acum, asociația a donat 8051 de calculatoare complete ce au ajutat la înființarea a peste 1550 de laboratoare IT în cadrul cărora 243.340 de beneficiari participă la proiecte educaționale, de instruire sau reintegrare socială prin unelte informatice. Acestea au fost realizate prin programul de donații Assoclic dar și prin alte programe de solidaritate digitală dezvoltate alături de companii responsabile. Numai în 2014 au fost donate 1890 de calculatoare complete pentru beneficiari care altfel nu ar avea acces la IT&C.

Desktop CyberPower cu Intel Z68

Desktop CyberPower cu Intel Z68

To Top