Stiri

Avangate achiziționează procesatorul global de plăți 2Checkout

2Checkout
2Checkout

Avangate a anunțat astăzi achiziția companiei 2Checkout, un procesator de plăți cu acoperire globală. Compania care rezultă în urma tranzacției va aduce pe piață o suită completă de produse și servicii pentru ecommerce, inclusiv facturarea abonamentelor (subscripțiilor) la diferite servicii, îmbinând modele flexibile de procesare a plăților cu abilități avansate de ecommerce, managementul veniturilor recurente și instrumente de marketing la nivel global.

Cele două companii vin cu competențe și functionalități complementare, ce se vor corobora pentru a oferi o soluție completă care va conține:

Soluție integrată cu capabilități pentru managementul subscriptiilor, ecommerce și servicii de plăți online
Flexibilite deplină pentru alegerea modelului de procesare a plăților, de la modelul de reseller (Merchant of Record) folosit pe scară largă, la modele ce se bazează pe implementări prin API sau diverse alte modele de procesare și integrări cu procesatori (Payment Gateways).
Posibilitatea procesării tranzacțiilor în mai mult de 30 de limbi și în 130 de monede locale
Suport pentru vânzarea de bunuri atât digitale cât și fizice pentru mai mult de 250 de activități economice, în peste 200 de țări și teritorii
Serviciu clienți îmbunătățit la nivel mondial datorită operațiunilor la scară mai largă
Accelerarea inovației și creșterea eficienței operaționale datorită achiziției de personal cu expertiză în industrie pe diverse domenii.
Compania care rezultă în urma achiziției va folosi numele 2Checkout și va fi condusă de Alex Hart, CEO al Avangate. Ken Benvenuto, actualul CEO al 2Checkout, va continua ca membru și consultant în consiliul de administrație al noii companii.
În urma tranzacției, compania va deservi peste opt mii de clienți activi la nivel global. Termenii financiari ai tranzacției nu au fost dezvăluiți.

2Checkout

2Checkout

To Top