Stiri

AVerMedia a anunțat Live Gamer Portable

AVerMedia Live Gamer Portable
AVerMedia Live Gamer Portable

AVerMedia a anunțat astăzi Live Gamer Portable, o soluție de captură și streaming pe interfață USB de dimensiunea unei palme care poate fi folosită pentru captura și streaming HD de gameplay atât pentru PC cât și pentru console și care beneficiază de un preț de achiziție accesibil.

Live Gamer Portable se bucura de o conectivitate extinsa, compresie hardware si interfata de utilizare intuitiva, proiectata astfel incat sa satisfaca orice pasionat de jocuri. Pe langa eliminarea nevoii de priza, ofera si un mod fara PC ce foloseste un card SD pentru stocare. Indiferent ca vreti sa o folositi impreuna cu PC-ul sau de sine statatoare, Live Gamer Portable permite salvarea si partajarea usoara a gameplay-ului de acasa, de la prieteni, de la competitii sau de oriunde va jucati, ceea ce garanteaza inregistrarile din deplasari pentru toti gamerii.

Live Gamer Portable este un dispozitiv de captura cu design compact ce dispune de intrari video cu suport pentru rezolutii de pana la 1080p@60. Intrarile sale HDMI si Component si compatibilitatea cu un numar ridicat de rezolutii il transforma intr-o solutie potrivita pentru cele mai multe platforme de jocuri, precum sisteme desktop, laptopuri, Xbox 360, PS3 si Wii U. In plus, compresia hardware H.264 integrata garanteaza o solicitare redusa a procesorului si framerate-uri stabile chiar si in timpul inregistrarilor sau streaming-ului, ceea ce asigura satisfacerea cerintelor gamerilor cu privire la un gameplay lin si redare clara. Live Gamer Portable aduce beneficii si celor carora le place sa partajeze. Fisierele MP4 de dimensiuni reduse generate asigura rapiditatea si eficienta editarii si upload-ului.

AVerMedia Live Gamer Portable

AVerMedia Live Gamer Portable

To Top