Stiri

AVerMedia introduce Game Capture HD II

AVerMedia Game Capture HD II
AVerMedia Game Capture HD II

AVerMedia introduce Game Capture HD II, un dispozitiv de sine statator ce le permite iubitorilor de jocuri pe consola sa inregistreze, comenteze, editeze si sa partajeze imagini din jocuri.

Evoluata fata de generatia anterioara, Game Capture HD II păstrează conectivitate HDMI dar adopta si interfata HDMI pentru intrare video si Pass-through. Aceasta ofera suport pentru majoritatea platformelor de jocuri, inclusiv PlayStation 3, Wii U, Xbox 360 si viitorul Xbox One.

Game Capture HD II ofera functia de pauza pentru inregistrare, cu care utilizatorii pot opri si apoi relua inregistrarea daca doresc sa sara peste anumite scene. Pentru cei care doresc sa produca materiale personalizate, este posibila adaugarea unui watermark sau a comentariilor, astfel incat clipurile sa fie cat mai originale. Game Capture HD II dispune de conectivitate la retea, devenind astfel o solutie de tip all-in-one pentru canale YouTube aflate la inceput.
Multumita editorului video integrat si functiei de upload, redenumirea fisierelor, taierile multiple si partajarea via YouTube pot fi realizate fara PC.

AVerMedia Game Capture HD II

AVerMedia Game Capture HD II

To Top