Stiri

AVerMedia Introduce Suportul Pass-through 1080p60 pentru Game Capture HD

AverMedia C281
Placa de captură AverMedia C281 poate fi achiziționată de Black Friday la numai 400 lei.

AVerMedia anunţă astăzi o nouă actualizare software pentru cunoscuta soluţie de captură de tip Stand Alone – Game Capture HD – ce aduce gamerilor suport pentru conţinut video 1080p cu 60FPS. Astfel, Game Capture HD devine prima soluţie de captură de tip Stand Alone din lume ce oferă suport complet pentru gameplay Full HD Progressive.

În condiţiile în care atât Xbox 360 cât şi PlayStation 3 oferă nativ rezoluţia 1080p60 pentru conectorii Component, vă veţi putea bucura de cel mai bun gameplay chiar şi în timp ce înregistraţi aventura, cursele, golurile şi orice alte acţiuni întreprinse în jocuri, pe care să le arătaţi apoi prietenilor.

În plus, noul firmware introduce posibilitatea folosirii funcţiei pauză şi continuare pentru înregistrare, utilă dacă doriţi să luaţi o pauză de câteva minute de la joc. Acest lucru înseamnă că acum veţi putea să continuaţi înregistrarea în acelaşi fişier, eliminând astfel timpul necesar editării ulterioare.
Mulţumită compresiei video H.264 implementată în Game Capture HD, obţineţi clipuri video de calitate superioară la bitrate-uri de până la 15Mbps, indiferent de rezoluţia sau framerate-ul utilizat.

Cea mai bună parte este că actualizarea de software pentru Game Capture HD este oferită fără niciun cost şi poate fi descărcată de pe site-ul AVerMedia. Pentru mai multe detalii despre Game Capture HD şi noua actualizare de software, vizitaţi: http://www.avermedia.com/ro/

To Top