Stiri

AVerMedia invită gamerii la captură Full HD

AVerMedia ofera la sfarsitul lunii aprilie posibilitatea gamerilor de a vedea live si testa gratuit cele mai avansate solutii de captura Full HD de pe piata. Impreuna cu Intend Computer, AVerMedia pune la dispozitia entuziastilor modelele Game Capture HD, Live Gamer HD si Live Gamer Portable.

Demonstratiile vor avea loc in week-end-ul 27-28 aprilie in magazinul Intend Computer din Iulius Mall, Cluj-Napoca. Gamerii pot captura astfel la rezolutie Full HD unele dintre cele mai noi jocuri si vor putea lua inregistrarile acasa folosind stick-uri USB 2.0 si 3.0, harddisk-uri externe USB 2.0 si 3.0 sau harddisk-uri interne de 2.5” sau 3.5”. La eveniment va fi prezent si Radu Bozga-Petcu – Marketing Coordinator AVerMedia – care va oferi raspunsuri utilizatorilor interesati de captura sau streaming-ul Live Full HD de gameplay.

Dezvoltata pentru inregistrarea gameplay-ului de pe console, AVerMedia Game Capture HD este o solutie de captura de tip stand alone cu intrare Component. Ea poate inregistra continut HD la rezolutii de pana la 1080p in formatul H.264 si nu necesita conectare la un PC. Stocarea continutului inregistrat se poate realiza, in functie de preferintele utilizatorului, fie pe un harddisk intern de 2.5”, fie pe un dispozitiv de stocare extern cu interfata USB 2.0.

Live Gamer HD reprezinta la ora actuala solutia optima pentru inregistrarea sau streaming-ul Full HD al gameplay-ului de pe PC si nu numai. Placa de captura foloseste interfata PCI-Express x1 si integreaza compresie hardware H.264 si functie Pass-through pe HDMI. Aplicatia RECentral furnizata in pachet ofera setari pentru toate categoriile de utilizatori si implementeaza printre altele si suport pentru comentarii live prin microfon. Rezolutia maxima de captura este 1080p, cu 30 cadre pe secunda.

Live Gamer Portable este o solutie de captura si streaming pe interfata USB de dimensiunea unei palme care poate fi folosita atat pentru gameplay-ul de pe PC, cat si pentru gameplay-ul de pe console si care ofera suport pentru rezolutii de pana la 1080p. Cu o conectivitate extinsa, compresie hardware si interfata de utilizare intuitiva, a fost proiectata astfel incat sa satisfaca orice pasionat de jocuri.

AVerMedia Live Gamer HD - conectori

To Top