Editorial

Babylon 8

Babylon este liderul mondial al programelor de traducere si dictionare, cu o baza de utilizatori ce depaseste 55 de milioane de instalari pe desktop. Babylon ofera dictionare si rezultate de traducere online si offline în peste 75 de limbi cu un singur click, fiind utilizat de milioane de utilizatori individuali si organizatii in peste 200 de tari.

Babylon 8

MarketOnline are placerea sa va prezinte in exclusivitate cea mai noua varianta a programului Babylon. Este vorba de Babylon 8, program ce va fi de ajutor oricarui utilizator datorita trasaturilor sale clasice cat si prin implementarea unor noi module.

Trasaturile captivante ale Babylon:

Traducere simpla cu un singur click in orice aplicatie – Pur si simplu dati click pe orice text din orice aplicatie de pe desktop pentru a avea acces imediat la dictionare si enciclopedii ce acopera o gama larga de subiecte si teme.

Din orice limba in orice limba – Babylon 8 recunoaste automat limbile pe care le utilizati si de care aveti nevoie, si va ofera rezultate pentru toate aceste limbi.

Babylon 8 ofera rezultate din dictionarele publicate de cele mai importante case de editura (cum ar fi: Britannica, Oxford, Merriam Webster, Pons, Duden, Larousse, Langenscheidt si multe altele) pentru a imbunatati experienta si cunostintele dvs. în traducere. De asemenea, Babylon ofera rezultate din aproximativ 2000 de glosare si dictionare create de utilizatori.

Wikipedia la un click în 20 de limbi – Babylon ofera rezultate în 20 de limbi de pe Wikipedia, cea mai mare enciclopedie în mai multe limbi gratis de pe Internet, continând 6,5 milioane de articole si definitii care sunt actualizate regulat pentru a fi la curent cu noi evenimente si inovatii recente.

Conversii de fusuri orare de pe glob, monede si unitati – Babylon va ajuta sa transformati monede, masuri si fusuri orare. Trebuie doar sa dati click pe orice valoare din orice aplicatie de pe desktop pentru a obtine conversii instant. Ratele de schimb valutar sunt actualizate zilnic.

Babylon 8 aduce o imagine proaspata, noua si simpla, mai putin incurcata, cu mai putine butoane pentru a facilita si a accelera utilizarea, fiind astfel prietenos cu utilizatorul. Încearca-l si convinge-te!

Pe langa noua interfata, Babylon 8 ofera utilizatorului si noi module pentru eficientizarea lucrului. Printre ele putem enumera: Traducerea paginilor web si a documentelor (Word, PDF, Text), Babylon Intelligent Globe, Integrare in verificatorul ortografic Microsoft Office.

Traducerea textelor nu a fost niciodata mai usoara ca acum. Babylon 8 ofera traducerea paginilor complete web, a documentelor (MS Word, PDF, Text, etc.) si a paragrafelor intregi de text din si in 31 de limbi, totul cu un singur clickk. Atunci cand primiti sugestii de ortografie de la MS Office, Babylon va ofera o scurta definitie pentru fiecare sugestie indicata în meniul verificatorului ortografic MS Office.

Babylon Intelligent Globe – Babylon va cunoaste dorintele! Trasatura noua Globe de notificare sugereaza serviciul corespunzator de traducere, verificatorul ortografic, conversii de unitati, precum si alte instrumente de asistare a traducerii. Trasaturile ajutatoare Babylon Globe vor fi puse la dispozitia dvs. atunci cand aveti nevoie de ele.

To Top