Stiri

Battlefield 6 devine Battlefield 2042 și oferă cele mai mari hărți de până acum

Noul joc Battlefield 6 a fost prezentat în mod oficial și va purta denumirea „Battlefield 2042”. Jocul va conține cele mai mari hărți de până acum, vreme ce se schimbă în mod dinamic și trei moduri multiplayer. Fanii Battlefield vor putea pune mâna pe joc din data de 22 octombrie 2021.

Noul Battlefield este promovat drept „cea mai ambițioasă” intrare din serie, construit cu ajutorul celui mai recent motor Frostbite, cu hărți cu 128 de jucători, disponibile pe console și PC. O nouă serie de arme, vehicule și gadgeturi sunt introduse în joc, alături de un câine robot.

Battlefield 2042 se află într-o lume aflată în pragul unei devastări complete. Lipsa alimentelor, a energiei și a apei a dus la „cea mai mare criză a refugiaților din istoria omenirii”, în urma eșecului multor națiuni ale lumii. Printre acești refugiați se numără „Non-patriatul” (cunoscut și sub numele de „Patriști”), alcătuit din familii, fermieri, ingineri și soldați, care au rămas fără o națiune pe care să o numească a lor.

Ultimele două superputeri care au rămas pe Pământ sunt Statele Unite ale Americii și Rusia, care se luptă pentru controlul ultimelor resurse rămase de pe glob. Pentru a supraviețui, specialiștii non-Pat se alătură ambelor părți, astfel încât, atunci când glonțul final este tras, să aibă „un loc la masă”. Jucătorii vor prelua rolul unuia dintre acești specialiști non-Pat.

Primul mod multiplayer este All-Out War, care este descris drept noul joc de tip descoperă și cucerește. Acest mod oferă hărți imense de 128 de jucători pe PC, PS5 și Xbox Series X, în timp ce jucătorii pe PS4 și Xbox One vor avea versiuni cu 64 de jucători. EA DICE a asigurat gamerii „că jocul, evenimentele și momentele vor fi simțite intens de jucătorii Battlefield pe orice platformă joacă”.

Alături de All-Out War, Battlefield 2042 va oferi alte două experiențe multiplayer. Hazard Zone este un „joc nou, cu miză mare, bazat pe echipă, pentru franciza Battlefield”. Al treilea mod multiplayer va fi anunțat de EA pe 22 iulie 2021. Pe măsură ce se apropie data lansării pe piață, EA va oferi noi informații și clipuri despre Battlefield 2042.

Prezentare oficială Battlefield 2042

To Top