Stiri

BenQ devine partener exclusiv pentru Google Jamboard

Jamboard
Jamboard

BenQ anunţă astăzi planurile sale de a introduce pe piaţă soluţia Jamboard, un dispozitiv 4K UHD interactiv, dotat cu ecran touch, conceput să ajute la dezvoltarea şi optimizarea colaborării în mediul de lucru enterprise.

Jamboard vine dotat cu un ecran interactiv de 140 cm (55-inch) şi beneficiază de avantajele suitei G Suite, pentru a optimiza modul de lucru al angajaţilor din companie, atât în cadrul întâlnirilor din sala de conferinţe cât şi la distanţă prin intermediul caracteristicilor sale integrate de videoconferinţă. Panel-ul interactiv se integrează perfect în cerinţele mediului de lucru actual, oferind întâlnirilor de echipă o experienţă interactivă şi eficientă, ceea ce duce automat la o creştere în productivitate.

“Jamboard este răspunsul la nevoia constantă a companiilor de a căuta modalităţi noi de comunicare, ce pot îmbunătăţi colaborarea dintre oameni, oferind un mediu optimizat pentru lucrul în echipă.” a declarat Conway Lee, preşedintele BenQ Corporation.

Dispozitivul Jamboard integrat complet va fi vândut la un preţ foarte competitiv, de sub 6.000 USD, atât în Statele Unite, cât şi în Canada şi va fi disponibil la partenerii BenQ selectaţi în primul trimestru al anului 2017. Pentru Marea Britanie, lansarea Jamboard este programată pentru luna martie 2017.

Jamboard

Jamboard

To Top