Stiri

BenQ lansează monitorul VW2245Z cu funcție specială pentru citit

BenQ VW2245Z
BenQ VW2245Z

BenQ lansează pe piața locală monitorul de 21.5” VW2245Z, creat special pentru cei care desfășoară o activitate prelungită în fața computerului. Panelul de tip VA (Vertical Alignment) oferă un unghi de vizualizare extins de 178 de grade și un contrast nativ îmbunătățit al imaginilor de 3000:1, iar rezoluția Full HD (1920 x 1080p) asigură o reproducere acurată a culorilor cu detalii bogate.

Monitorul dispune de un mod de “Citire” (Reading Mode) preinstalat care recrează experienţa confortabilă a lecturii unei cărți sau a unui ziar prin ajustarea luminozităţii şi temperaturii culorilor, precum şi prin balansarea contrastului şi clarităţii.

BenQ VW2245Z

BenQ VW2245Z

Totodată, monitorul BenQ dispune de tehnologia Flicker-free care elimină pâlpâitul imaginii la toate nivelurile de luminozitate şi reduce oboseala ochilor. Un monitor normal poate avea o pâlpâire luminoasă foarte rapidă, de până la 200Hz/secundă atunci când gradul de luminozitate al monitorului nu este la maxim. Când se întâmplă acest lucru, ochiul uman, sensibil la semnalele luminoase încearcă să se adapteze la pâlpâirile monitorului. Acest fapt duce la tensiunea ochiului, oboseală și chiar migrene. Monitorul BenQ VW2245Z Flicker-Free încorporează un circuit de control al iluminării display-ului care anulează această pâlpâire reducând oboseala ochilor după folosirea îndelungată a computerelor (desktop sau notebook).

To Top