Stiri

BenQ lansează primul monitor cu rezoluție 4K pentru specialiști

BenQ BL3201PT
BenQ BL3201PT

BenQ lansează în România primul monitor cu rezoluție 4K Ultra HD gândit special pentru proiectare şi design, modelul BL3201PT, vine în sprijinul profesioniștilor care utilizează aplicațiile de tip CAD/CAM. Monitorul dispune de un ecran cu diagonală de 32 de inci wide și panel IPS care oferă un spațiu de lucru cu 300% mai mare decât un 24”, pentru a îmbunătăți astfel eficiența și performanța celor care îl utilizează.

Monitorul oferă o serie de setări de utilizare pentru moduri diferite de lucru – Mod CAD/CAM, Mod Animație. Totodată, utilizatorii se pot bucura de mai multe opțiuni de conectivitate și funcții de afișare, precum Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture (PBP), dar și o suita software Desktop Partition care ajută la creșterea productivității. Totodată, BenQ BL3201 PT asigură un confort ridicat prin integrarea tehnologiilor proprietare Flicker-Free și Low Blue Light.

Monitorul cu ecran wide de 32 de inci şi rezoluție 4K, cu 1.07 miliarde de culori care acoperă integral gama sRGB cu tehnologie Ultra-Vivid IPS este creat special pentru cei care folosesc aplicații de tip CAD/CAM, animație, editare grafică. Rezoluția de 3840×2160 pixeli oferă un spațiu de lucru de trei ori mai mare decât cel oferit de un monitor Full HD cu rezoluție de 1920 x 1080p.

Modul CAD/CAM, cu certificare profesională SolidWorks, oferă cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitaţile de tip multi-tasking şi collaborative, monitorul o largă gamă de opţiuni de vizualizare, crescând astfel productivitatea, în timp ce utilizatorul realizează mai multe task-uri în acelaşi timp, compară sau discută despre proiect cu colegii.

BenQ BL3201PT

BenQ BL3201PT

Monitorul are intrări multiple pentru conexiuni versatile:DVI-DL, DP1.2 , mDP1.2 2X HDMI 1.4, dar şi un hub USB cu 5 porturi pentru downstream, 1 pentru upstream și 1 mini USB pentru OSD controller. Are picior reglabil pe patru direcții (rotire, înclinare, pivotare şi reglaj pe înălţime). Monitorul vine cu senzori de lumină şi proximitate, touch pad şi card reader.

Disponibilitate:Noul monitor cu 4K BenQ BL3201PT este disponibil prin partenerii autorizați BenQ pentru România (Darer, IT Direct, MGT Educational, Network One Distribution, Like IT).

To Top