Stiri

BenQ oferă două monitoare noi soluţii pentru pasionaţii de arhitectură şi design

BenQ pd3200u
BenQ pd3200u

BenQ anunță disponibilitatea a două noi monitoare de 32”, destinate profesioniştilor din domeniul proiectării şi design-ului.
Concepute să ofere acea precizie necesară profesioniştilor din domeniul creativ, noile modele 4K/UHD PD3200U şi 2K/QHD PD3200Q oferă utilizatorilor 1.07 miliarde culori în spaţiul de culoare 100% sRGB şi Rec. 709, beneficiind de o reproducere precisă a culorilor, mai multe moduri exclusive de imagine, dar şi toate avantajele tehnologiei BenQ Eye-Care.

Dacă PD3200U deţine un panel IPS capabil să ofere o rezoluţie 4K(3840×2160), PD3200Q se bazează pe un display AMVA+ şi o rezoluţie nativă de 2560×1440 pixeli. Pentru a oferi o experienţă de vizualizare optimă, ambele display-uri oferă un impresionant unghi de vizualizare de 178 grade, atât pe orizontală cât şi verticală. Mai mult, fiecare model oferă trei moduri de vizualizare speciale, Darkroom, CAD/CAM şi Animation, capabile să optimizeze imaginea afişată în funcţie de nevoile profesionistului.

BenQ pd3200u

BenQ pd3200u

Modul Darkroom ajustează luminozitatea şi contrastul imaginilor, atunci când se lucrează în medii întunecate, oferind utilizatorului acea claritate şi precizie necesară pentru a vizualiza toate detaliile.

Modul CAD/CAM înbunătăţeşte contrastul liniilor şi al formelor din ilustraţiile 3D, permiţând profesioniştilor să modifice uşor culoarea afişată de monitor, astfel încât detaliile obiectelor de design mai complexe să fie vizibile.

Modul Animation intensifică detaliile din zonele întunecate, permiţând ajustarea precisă a proiectelor fără să se altereze alte zone din compoziţie.
Este prezent aici și modul DualView, cu ajutorul căruia utilizatorul poate afişa simultan pe acelaşi ecran, două moduri diferite. De exemplu, pentru o vizualizare mai uşoară, puteţi avea imaginea CAD de tip foto în stânga și randarea CAD în dreapta. Trecerea de la un mod la altul se face foarte rapid şi uşor, folosind controlerul extern Hotkey Puck, din dotare.

Ca şi noutate, ambele modele integrează un switch KVM, cu ajutorul căruia utilizatorul poate controla două PC-uri diferite, folosind un singur monitor şi un singur kit tastatură/mouse.

Ambele modele sunt disponibile în oferta partenerilor oficiali BenQ din România (Darer, IT Direct, Network One Distribution și MGT Educational), la un preţ de raft recomandat de 4000 lei pentru PD3200U şi respectiv 2500 lei pentru PD3200Q.

To Top