Stiri

BenQ lansează monitorul profesional PhotoVue SW321C pentru editare foto precisă

Monitor BenQ PhotoVue SW321C
Monitor BenQ PhotoVue SW321C

BenQ a lansat monitorul pentru fotografi PhotoVue SW321C, echipat cu un ecran 4K UHD de 32 de inchi și tehnologie Paper Color Sync, care sincronizează culorile de pe ecran cu cele de pe print. Grație tehnologiei exclusive AQCOLOR și uniformității ecranului calibrat de profesioniști, SW321C asigură fotografilor o platformă perfectă pentru editarea precisă a fotografiilor și reproducerea întocmai a acestora pe hârtie.

Pentru a aduce îmbunătățiri consistente faţă de monitoarele profesionale existente pe piață, SW321C adoptă tehnologii suplimentare de reducere a reflexiilor și strălucirii ecranului, rezultatul fiind obţinerea unei imagini apropiată ca aspect de cea de pe hârtie, perfectă atunci când este folosită împreună cu funcția Paper Color Sync.

Fiind un monitor profesional echipat cu tehnologie AQCOLOR, SW321C oferă o acoperire în proporție de 99% a spectrului Adobe RGB, 95% pentru DCI-P3 și 100% pentru sRGB. Prin intermediul unei adâncimi de culoare de 10 biți și a unei palete 3D pe 16 biți, ecranul produce culori impecabile, cu o acuratețe Delta E ≤ 2, oferind totodată tehnologia specială de compensare a uniformității. Ca dovadă a reproducerii unor culori consistente, calibrate cu ajutorul soluției hardware încorporate, fiecare SW321C este acompaniat de un raport de calibrare individuală și de certificările CalMAN / Pantone.

Pentru a susține fotografii și pasionații de fotografie DSLR care lucrează și cu conținut video, SW321C suportă în mod nativ formatele video pe 10 biți 4:4:4 și 4:2:2, precum și tehnologiile HDR10 și HLG, asigurând în acest fel o calitate video cât se poate de realistă.

Funcția GamutDuo cu care este prevăzut SW321C permite redarea alăturată a aceleiași imagini, dar în două spații de culoare diferite, precum Adobe RGB și sRGB. Tot aici, modul alb/negru oferă o pre-vizualizarea a efectelor din filme înaintea ajustării culorilor. Toate aceste moduri de culoare pot fi schimbate deosebit de rapid, folosind telecomanda BenQ Hotkey Puck G2, ce optimizează eficiența în utilizare.

Pe deplin operabil prin conectarea unui singur cablu USB-C pentru conținut video, audio și alimentare, SW321C este echipat atât cu un suport ce permite ajustarea pe înălțime, cât şi cu binecunoscutul shading hood, ce împiedică lumina ambientală să cadă direct pe ecran.

To Top