Stiri

BenQ prezintă soluțiile sale de afișaj și instrumente de integrare software

BenQ W1350
BenQ W1350

BenQ va prezenta în cadrul ISE 2017 (7-10 Februarie 2017) noile sale capabilităţi în materie de integrare software. Mai mult, BenQ va prezenta în cadrul târgului display-urile sale de digital signage şi soluţii de proiectare pentru aplicaţii profesionale, comerciale şi educaţionale.

Ca şi soluţie completă pentru sectorul de retail, BenQ va prezenta noul videoproiector UHD 4K, dar şi proaspăt lansatul LU9715 BlueCore Laser, un videoproiector ce are posibilitatea de rotire la un unghi de 360° şi proiecţie în poziție verticală. În cadrul standului vor mai fi prezentate soluţiile software X-Sign şi Skyrec Smart Data Analysis System, video-wall-uri din display-uri cu ramă foarte îngustă și monitoarele speciale de tip bar (format 16:3).

Alături de noile display-uri interactive (IFPs), videoproiectoare şi accesorii precum EZWrite 3.0 şi NFC Pen, binecunoscuta soluţie de prezentare wireless InstaShow va fi o parte importantă a strategiei BenQ de a eficientiza desfăşurarea sedinţelor în cadrul companiilor. Invitaţii standului BenQ vor avea ocazia să testeze și soluţia Jamboard, dezvoltată în colaborare cu Google.

Soluții prezentate de BenQ la ISE 2017

·Videoproiectorul laser LK970 UHD 4K – este cel mai nou model BenQ destinat pieţei ProAV, echipat cu sursă de lumină de tip laser şi o luminozitate de 5000 ANSI lumeni.
·Videoproiectorul laser LU9715 cu tehnologie BlueCore – oferă posibilitatea proiecției în poziție verticală sau o poziţionare a videoproiectorului într-un unghi de 360˚.
·PL552 55” și PL490 49” – sunt cele mai noi modele de display-uri mari cu ultra-narrow bezel (ramă foarte îngustă), echipate cu o rezoluţie 4K optimizată să ofere imagini de calitate superioară. Ambele modele dispun de Display Port 1.1a și tehnologia Daisy-Chain, ce permit configurarea directă (fără splitter), pentru realizarea unui video-wall de tip 2×2 la rezoluții UHD 4K.
·SL550 55” Smart Signage – un display smart all-in-one, special adaptat pentru toate mediile de afaceri.
·X-Sign Content Management Software – soluție software cloud, proprietară BenQ, ce permite editarea, gestionarea și afişarea conţinutului pe display.
·Skyrec Smart Data Analysis System – este software-ul destinat profesioniştilor din segmentul de retail, cu ajutorul căruia pot înţelege mai bine tipologia clientului.
·BH281 si BH38 – sunt display-uri unice de tip extra-wide gândite pentru a afişa reclame sau informații utile în spaţii înguste din magazine/mijloace de transport.

Soluţii de afişaj pentru mediul de business:

·InstaShow Plug-and-Play – oferă posibilitatea realizării prezentărilor profesionale wireless Full HD pentru mediul de business.
·EZWrite 4.0 şi NFC Pen – împreună cu display-ul interactiv BenQ RP750K 4G UHD, oferă posibilitatea realizării de adnotări extinse și capabilităţi superioare de partajare a prezentăriilor.
·Videoproiectorul de înaltă rezoluţie SU754 – oferă fiabilitate şi flexibilitate în orice mediu de activitate, cu claritate și luminozitate la superlativ.
·Jamboard – este noul dispozitiv Google cu diagonala de 55” și rezolutie 4K, creat special pentru eficentizarea întâlnirilor de afaceri.

Alte lansări importante:

Pentru post-producție video:
·Monitoarele PV3200PT si PV270 – sunt noile monitoare dotate cu tehnologie IPS, 100% Rec.709, 96% DCI-P3 și 99% Adobe RGB, precum şi funcții de calibrare hardware pentru editarea foto/video.
Pentru acasă:
·Video-proiectorul X12000 HD cu rezoluție 4K – este dotat cu o nouă sursă de lumină ce aduce experiența reală din cinema la tine acasă.

To Top