Fun

Bentley in Bucuresti prin Porsche Romania

De astăzi, 1 Septembrie 2008, Bentley Motors îşi va vinde maşinile în România prin Porsche Romania. Aşa că puteţi să admiraţi şi să vă cumpăraţi modelul de Bentley dorit direct din showroom-ul Bentley Bucuresti…


Bentley in Bucuresti prin Porsche Romania

Conform Domnului Adrian Pascu, Brand Manager Bentley, în prezent marca Bentley dispunde de un showroom separat in cadrul distribuitorului Porsche Bucuresti Nord unde vor fi expuse 2 modele Bentley. Anul viitor, la sfarsitul trimestrului 2, se va deschide un nou complex pentru marcile Bentley, Lamborghini, Porsche si Audi. Acesta va dispune de showroomuri exclusive si de unitati de service dedicate. In aceasta noua facilitate vor fi expuse 6 modele Bentley.

Domnul Adrian Pascu ne-a spus că nu au încă un target pentru numărul de maşini vândute până la sfârşitul anului 2008, dar se poate asigura livrarea încă de pe acum.

Preturile de pornire (fara taxe) pentru autoturismele marca Bentley:
Continental GT 153.900 €
Continental GT Speed 175.950 €
Continental Flying Spur 152.400 €
Continental Flying Spur Speed 172.800 €
Continental GTC 169.000 €
Arnage R 231.700 €
Arnage T 244.600 €
Arnage RL 268.900 €
Azure 289.700 €
Brooklands 294.900 €

Am fost curioşi care este diferenţa între Bentley şi alte maşini de lux. Am aflat tot prim amabilitatea domnului Adrian că „diferentierea marcii Bentley se face chiar prin valorile sale principale („Racing, Driving, Power, Design, Craft”), iar fiecare masina ce iese pe poarta fabricii din Crewe respecta aceste valori. Cu alte cuvinte, clientului Bentley ii place sportivitatea, senzatia oferita de condus, forta degajata de masina (desi rareori se foloseste de intreaga putere oferita de motor), designul deosebit, dar in acelasi timp traditionalist si exclusivitatea masinii (intreaga masina este fabricata manual, putand fi puternic individualizata in functie de preferintele clientului). Fiecare model poate fi individualizat conform dorintelor clientilor (culori exterioare si interioare unice, dotari speciale).”

To Top